fatih sultan mehmedin msn'si :)
Z ziyakarababa Well-known member 27 May 2009 #4 msn neye ekledim . bi baktım dün gece acık. ne yapıyonnuz pasam dedim. selam melam kelam işte. sonrada ayrıldık. selam ve dua ile.
msn neye ekledim . bi baktım dün gece acık. ne yapıyonnuz pasam dedim. selam melam kelam işte. sonrada ayrıldık. selam ve dua ile.
E Elif_Gibi Well-known member 27 May 2009 #6 fatih sultan mehmetin kişisel adresini burda ifşa eden bu üyemizin tez kellesi vurula...
H HAFIZ Well-known member 28 May 2009 #7 Elif_Gibi' Alıntı: fatih sultan mehmetin kişisel adresini burda ifşa eden bu üyemizin tez kellesi vurula... Genişletmek için tıkla ... sirr-u ifşanın, hüsnü zan-a mutabık olması hasebiyle tevbeyi hasenim kabul görerek , huzuru ilahinizde bab-u affınıza mazhar olmayı istirham ederim
Elif_Gibi' Alıntı: fatih sultan mehmetin kişisel adresini burda ifşa eden bu üyemizin tez kellesi vurula... Genişletmek için tıkla ... sirr-u ifşanın, hüsnü zan-a mutabık olması hasebiyle tevbeyi hasenim kabul görerek , huzuru ilahinizde bab-u affınıza mazhar olmayı istirham ederim