Fazla Rejim Yapmayın
R Ruh Well-known member 13 Nis 2009 #5 El Fatiha Evlendikten Sonra Araba da mangal Niyahet Sözlüğü de cıktı
VUSLAT Well-known member 13 Nis 2009 #7 çok güzel... :011: sen beni güldürdün Allah(c.c.) seni güldürsün inşaAllah...
R Ruh Well-known member 13 Nis 2009 #10 Garanti leasing"te çalışanlar, bir pastaneye,telefonla pasta siparişi vermişler pastanın üstüne "garanti leasing'den sevgilerle." yazılması istenmiş. telefondaki adam ''leasing" kelimesini anlamamış onlarda harf harf kodlatmışlar ama adam yinede yanlış anlamış işte gelen pasta: Kusura bakmayın arkadaslar bugun cok gulesim var da :011: sizinle paylasıyorum bunları :011: :011:
Garanti leasing"te çalışanlar, bir pastaneye,telefonla pasta siparişi vermişler pastanın üstüne "garanti leasing'den sevgilerle." yazılması istenmiş. telefondaki adam ''leasing" kelimesini anlamamış onlarda harf harf kodlatmışlar ama adam yinede yanlış anlamış işte gelen pasta: Kusura bakmayın arkadaslar bugun cok gulesim var da :011: sizinle paylasıyorum bunları :011: :011: