Fethullah Hocaefendi:"Bu Sizin Hizmetiniz. Sizin, Sizin!..

selsebil

New member
Tarihci ' Alıntı:
evet ruya gercek oldu ve hizmet çok buyudu elh. bu dunyada milyonlarca nur talebesi var dunyanın heryerine öğretmen olarak okullara gidip İslam ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışan guzel insanlar var çok şükür Allah hizmet edenlerin yollarına taş çıkarmasın işlerini rast götürsün mekanlarını cennet etsin ...
aminnn... Rabbim bizleride çok değerli mana büyüklerimizin yolundan ayırmasın umarım bu hizmet aşkı iman taşıyan her gönüle sirayet etsin milyonlarca olan talebe sayısı milyarları bulsun. Güzellikleri hizmetimize sunan Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun..

T

Tarihci19

Misafir
Ümitvar olunuz şu istikbal inkılabatı içinde en yuksek ve gur seda İslam ın sedası olacaktır ! İnşallah milyarlar olduğumuz gunlerde gelecektir "Doğacaktır sana vaadettiği gunler Hak ' ın" inşallah .. madem bu olacak o halde biz de oldurmaya çalışmalıyız inşallah...

ahmetemin

Member
dün Hocaefendiyi anlamıyorlardı ama bugün anlayanların sayısı çoğalmaya başladı ve bu sayı gittikçe artacak inşallah..Hocaefendi tutmuş bizim ellerimizden bizleri cennete götürüyor,yeter ki kendi akıbetimizin cennete uzanmasına kendi ellerimizle ket vurmaya çalışmayalım..Asıl vefa Hocaefendiyi sevenler için söylüyorum..ya da sevdiğini iddia edenler için..asıl vefa Hocaefendinin samimiyeti hakkında ,amacı,gayesi hakkında zerre dahi şüphe içine girmeksizin yolundan -izinden yürümektir..zira O bizi cennete giden yollara götürüyor..Zira o bizi riza-ı ilahi makamlarına götürüyor.._________________________________________________benin bir şiarım ve hedefim var..sonuna kadar hocamla birlikte olup bu kutsi yolda daim ve kaim olmaya çalışmak.bu davanın dertlisi delisi olmak..görenler deli divane desinler sansınlar beni..böyle bir özellik böyle bir şuur.. Rabbim isteyene ihlasla arzulayana lüyfeylesin..

tuncerr

Active member
Cenab-ı Hak Hoca efendiden Razı olsun. “Cenabı-ı Hak, Bediüzzaman’ı kendisini anlatmak için yaratmış, Fethullah Hocayı da hizmet için yaratmış.”

z.kara85

New member
esselamü aleyküm bende rüyamda Fethullah hocanın ruhu istanbula geldigini gördüm.dogru mudur.arkadaşlar,bilgilerinizi arz ederiz

TESBIHAT

Active member
ahmet emın kardesım
her sıtede parlıyorsun
allah daım etsın senı
hızmetı ımanıye ve kuranıyede
masallah bın barekallah sana

f.zehra

New member
hep düşünürüm insan hiç görmediği bir insanı nasıl çok sevebilir diye..Allah c.c için olunca seviliyormuş. Ben de Hocamı tanıdıktan sonra hiç ayırmaması için RABB'ime dua ediyorum.Aslında bizlerin muhabbetleri bir insana değil,olsa olsa RABB'imizin ESMA'sının tecellilerine duyulan hayranlıklardır bizde ki haller...ESSELAMA EMANET OLUN..........

katremisal

Active member
bende fetullah hocamı çok sewerim kardeşler bana peygamber sewgisinide o öğretti allah ebeden razı olsun o ve onun gibi abilerimizden.meyveli ağaç taşlanır kaidesince fetullah efendiyede çok çamur atılıyo çulsuzlar olmadık iftirayı ediyoama hakikat onların herşeyini akim bırakıyo.
bi defasında bana dedilerki neden gidip müslüman ülkelerinde değilde ecnebi ülkesinde okul açıyo? halbuki hocamın ırakta bile okulu cvar kör olmuş yarasa tabiatlılar bilmezden konuşuyo işte hatta madagaskara bile ilayı kelimetullahı götürmek adına okul açmış a razı olsun..

T

Tarihci19

Misafir
ingiltere rusya abd gibi büyük ülkelerde olduğu gibi, tanzanya bolivya gibi küçük ülkelerdede okullarımız var elhamdülillah, hatta adını bile duymadığımız ülkelerde okullarımız var..

T

Tarihci19

Misafir
rahmetli barışmanço anlatıyordu: bir ülkeye gitmişim adını bile ilk kez duyduğum... oraya ayak basan ilk türk benim diye övünüyordum bde baktım bir kaç genç geldiler türkçe konuştular çok şaşırdım abi burda turk okulumuz var örencilerimiz var dediler,, hayret ettim yahu bende ilk gelen turk benim sanıyordum dedim, sonra okula gitik çocukalr benim şarkımı söylediler çok duygulandım ve gururlandım.