teflonda bol tereyağlı yapıyosun anlaşılan neyse![]()
wayy human felan aşmışın hocam sen yadalak böbrek ne istersen yap bişiler artık
ebrar gel ben sana 1 2 gün antrenörlük yapayım yabancı takımlardan teklif alırsın demedi deme![]()
sizin okul bittimi...yani kamp nerde nereye geleyimm...![]()
çok güldüm yahu Merih
![]()
bu gülenleri yazdım kara kaplıya...![]()
dur ebrar pasta borek yapsin, sonra gelin olarmiben bunu yni gdüm feza abi ne zaman gelelim![]()
cabuk gel hulusi abi, bekliyoruz,hmm bu kadar ehil kardeşlerimiz olacaksa işaretül icaz ile lemaatı alıp geliyorum
yazmayız mübarek okur okur anlatırız inş..hakıkatende öyle benim gibi acize çok ağır geliyor şuan elimde üzerinde derinlemesine ugraşıyım dedigim vakit 2 sayfa ancak işliyorum..genel düz gittigimde 20 sayafdan başka okuyamıyorum..sübhanallah muhteşem yazmış Üstadımız..Sanırsam fatih camisimiydi tarihci siz daha iyi bilirsiniz orda üstad hzleri ile üstadımız Mehmet akif ders olarak işlerlermiş..bi gün üstad hzleri ordan ayrıldıgında diger mollalar Üstadımız hakkında ileri geri konuşunca Mehmert akif onlara hitaben..işaretül icazı önlerine bırakıp efendiler siz değil böyle bi kitab yazmak ,anlayabilirsenız buyrun..demiştir..dua ileişaratül icaz varya üstüne yaz yaz bitiremeyiz.. bir kütüphane dolusu yazı yazılabilir..
ebrar bu evleri fırındamı yapıyorsun ?
:001:
gulserbeti hayal kirikligina ugrattin beniiiiii
bunu senden hic beklemezdim![]()
:001:
konu ustunden cok gecmis, Feza helal et yeni gordum...
neydi o benden hic beklemedigin? :022: bi kusur mu isledik acep:dft001: ama alt tarafi evine talip olduk bu mu yani sucumuz..:005: