forumun ENLERI

memluk

Hatim Sorumlusu
bunlarda benim bakış açım :)

en yardımsever: heysem, memlük, haya hocalarımız :)
en aktif: harp, akna, kırık testi, tebliğ hocalarımız :)
en güzel konu paylaşımı: zuhr, tefani, hüseyni...hocalarımız :)
en kaliteli yorum:tebliğ hocamız:)
en ciddi: merih,zuhr hocalarımız:)
en karizmatik:hüseyni abi :)
en kibar: toprakroprak, memlük, heysem, akna, haya, kırıktesti,gönülsızım,la tahzen,müeeked,elif_gibi........:) forumda kibar çok fazla vallahi maşllah...
en hoşgörülü:hüseyni abi :)
en komik: tambur (kendisi yok bu sıralar ama..)
en paylaşımcı: vatan hocamız
en vefalı:vatan,hubbuhra hocalarımız, delailinnur kardeşim :(
en sevimli: haya, kırıktesti, gönülsızım,elif_gibi hocalarımız
en sabırlı: hüseyni abi, memlük,şifaa hocalarımız...
en sakin:tefani hocamız
en deli: BEN :D
en iyi avatar: geneli güzel :)
en iyi imza: haya hocamızın :)
en gergin ve sinirli: sirac:022:
en kaliteli sohbet: abdullah, abidin, ademyakup hocalarımız :)
en sevilen: sanırım memlük,heysem,akna ve delailinnur hocalarımız :)
en hakkını arayan : tebliğ,abdullah hocamız :)
en aktif moderatör: geneli çok aktif :)
en aktif forum yöneticisi: hepsi :)
en aktif site yöneticisi: diğerleri bana kızıp forumdan ihraç etmezler inşallah:M: hüseyni ve fakir hocalarımız..
en gizemli:mustafa cilasun abi :),ukbaa,merih, mihrimah,zuhr hocalarımız...
en tanıyamadığım: mozbursa, hakka_yolcu,levlak hocalarımız:)
sizlerin nazarında bu muhabbeti hak etmişsek bu sizin hoşgörü ve samimiyetinizdendir kardeşim Allah razı olsun......

Abidin1

Well-known member
[en kaliteli sohbet: abdullah, abidin, ademyakup hocalarımız :)

EN İLGİNÇ TAVSİYELERİ OLAN;Abidin kardeşimiz;

Beni Böyle Gördüğünüz İçin Çok Teşekkür Ederim :dft001: Sayın tebliğ sanırım sizde haklısınız. :003: Tam bilmem ama belkide ilginçlik biraz yapımın garipliğinden (+) birazda yaşadığımız çağın garipliğinden kaynaklanıyordur. :D

Sitede ki Tüm Dostlara Saygılar..:037:

memluk

Hatim Sorumlusu

en çok risale okuyan? ademyakup
en cok dusunduren? tebliğ
en sıcakkanlı? Tefani:037:
en çalışkan? nur-u ahsen
en abla? nur-u ahsen:009:
en online? Huseyni:)
en candan? bennnn:003:

en yardımsever? Huseyni
en kibar? TALHA
en dost? Tefani
en hizmet ehli? Fakir

en kardeş? Abdullah
en şakird? Akna

en vefalı?mudavim
en kayıp?nimet06
en sevimli? tebliğ
en mübarek? TALHA

en samimi? bennn:003:
en hassas? bennn:030::044:
en paylaşımcı? Abdullah
en şakacı?TALHA
en sulugöz?bennn:029:
en özlenen? Tefani

Hüda
en çalışkan? Tebliğ ::)

en abla? müdavim :037:
en yardımsever? Hüseyni :gül:
en üzgün ? Memluk :030:
en samimi? akna :K:
en vefalı ? Ashab-ı Bedr :)

Allah Razı Olsun Güzel Kardeşim...Ama gel biz bırakalım bu en'leri,en çok'ları..:)

Hatta lügatımızdan çıkaralımki Tevazu hakiki manasında ete kemiğe bürünsün.

Abdullah Abimizden de Allah ebeden razı olsun daha öncesinde çok güzel ehemmiyetli bir konu açmış.

Belki başta zararsız gibi görünse de kalplerde olanı Allah bilir.Ve kimsenin kalbine gizli düşmanlık ya da kibre sürükleyecek bir tohumu atmaya vesile olmayalım. :)

Abdullah abimizin de açmış olduğu bu konu itibariyle de Teşekkür ederim kendilerine...

https://risaleforum.net/islamiyet/d...islama-gore-hayat/55897-ovmek-ve-ovunmek.html

ABDULLAH4

Forum Yöneticisi
Allah Razı Olsun Güzel Kardeşim...Ama gel biz bırakalım bu en'leri,en çok'ları..:)

Abdullah Abimizden de Allah ebeden razı olsun daha öncesinde çok güzel ehemmiyetli bir konu açmış.

Belki başta zararsız gibi görünse de kalplerde olanı Allah bilir.Ve kimsenin kalbine gizli düşmanlık ya da kibre sürükleyecek bir tohumu atmaya vesile olmayalım. :)

Abdullah abimizin de açmış olduğu bu konu itibariyle de Teşekkür ederim kendilerine...

https://risaleforum.net/islamiyet/d...islama-gore-hayat/55897-ovmek-ve-ovunmek.html

Ben Tesekkür ederim kardesim..Rabbim senden ve bir cümle Kardeslerimizden razi ve memnun olsun.. Rabbim okuyup anlayanlardan yasayanlardan ve baskalarinada anlatanlardan kullarindan eylesin insallah...Amin..

memluk

Hatim Sorumlusu

bir yere kadar haklısınız kardeşim başlık forumun enleri yani malumya burdaki kurulan dostlukları mizahi yolla dile getirmek sanmıyorumki burda yorum yapanların ve kesinlikle benimde asla sizin kasd ettiğiniz manada insanlara nazar etsin,
uyarın için teşekkürler.....

en güzel konular açan?ABDULLAH

Biz,sözümüzü sanal dostum olmayan kardeşim olan Hüda'ya sadece olması gereken kriterin bu olması gerektiği yönündeydi.Kim nasıl isterse istediği yoldan gidebilir...

Zira,Ustadımızın da bu yönde Risalelerde birçok yerde uyarıları vardır.Size çirkin denilse sevinmeyecek misiniz hatta denir? Buna sevinmeyen diğerine de sevinmesin.

Vesselam...

K

kordon

Misafir
En çok sırrı abiyi seviyorum ben.de....selametle ve dua ile.en derin saygılarımla...........

K

kordon

Misafir
Ben en çok sır abiyi seviyorum......selametle daha belli değil nedenide işte içimden geldi.