Forum'un En'leri:

FaKiR

Meþveret Bþk.
enn çok enn'leri seçen feza.. :)

sitede enn zor çözebildiğim feza.. :)

bu arada enn sanatçı m_safiturk de olabilir feza hakkını yeme.. :)
seni baş tacı yaparız tabii.. :D

gordugunuz gibi en ler koldugunu iki kisi ayni anda paylasabiliyor,
m-safiturk abimde buyursunlar,
guzel bi tesbit yapmissiniz tebrikler:),

ama beni cozemezsiniz ben 5 bilinmeyenli denklemden daha zorumdur:p

ebrar172

Talebe
en becerikli...en çalışkan...en sempatik...:confused:

iyide feza biz samimiyetsizmiyiz yahu...Tarihci samimi olmuş biz sempatik...neyse bunada şükür...

bu aralar pek çalışkan değilim ,foruma girmiyorum ...ama arayanımız ,soranımız olmamış şükür nerden anladın deme feza belli mesajlardan...:cool:

Tarihci

Marmara Tarih

iyide feza biz samimiyetsizmiyiz yahu...Tarihci samimi olmuş biz sempatik...neyse bunada şükür...

bu aralar pek çalışkan değilim ,foruma girmiyorum ...ama arayanımız ,soranımız olmamış şükür nerden anladın deme feza belli mesajlardan...:cool:

haksızlık etme ebrar, biz senin gelmeyişinin istişaresini bile yaptık sohbette :)

FaKiR

Meþveret Bþk.

:eek::eek:
ebrar ebrarrrr soyletme beni simdi,:)
nerelerde oldugunu biliyoruz belki o yuzden sormamisizdir,
sen git tatil koylerine gez dolas , sonrada gel buralarda sitem et ,beni aramadilar sormadilar:mad:

ebrar172

Talebe
:eek::eek:
ebrar ebrarrrr soyletme beni simdi,:)
nerelerde oldugunu biliyoruz belki o yuzden sormamisizdir,
sen git tatil koylerine gez dolas , sonrada gel buralarda sitem et ,beni aramadilar sormadilar:mad:

feza fezaa daha tatil tarihine var...hemen tatili bahane edin zaten siz...ölsek arayanımız yok...ne varsa yine hulusi kardeşimde var...bari o arada sırada soruyo ebrar nerelerde diye...ee yine ne varsa eskilerde var...:cool:

ebrar172

Talebe
eyvallah ebrar kardeşim Rabbim sizi ve ailenizi darda koymasın iki alemde...

Amin kardeşim...yaradan herşeyin hayırlısını versin inş...hem size, hem bize hem bütün inanan kardeşlerimize...bazen düşünüyorumda tanışmadan; nasılda sevmişim buradaki kardeşlerimi...dilerim iki alemdede kardeşlik sürsün ,birbirimize yakın olalım yine ebedi alemde inşaallah...

ARİF

Well-known member
en efesi efe 43
en mübarek hulusi
en dobra ebrar 172
en mütevazi hüve
en muhteşemi tüm forum üyeleri(samimi kardeşler)

talha beye de teşekkür eder biz arif ismimiz olmuş ama cismimiz çook uzak rabbim ariflerden olma yolunda eylesin cümlemizi...amin...

hulusi

Well-known member
Amin kardeşim...yaradan herşeyin hayırlısını versin inş...hem size, hem bize hem bütün inanan kardeşlerimize...bazen düşünüyorumda tanışmadan; nasılda sevmişim buradaki kardeşlerimi...dilerim iki alemdede kardeşlik sürsün ,birbirimize yakın olalım yine ebedi alemde inşaallah...
duygularınıza bizde katılıyoruz ebrar kardeşim..kim bilir çok ötelerde içimizdeki samimi kardeşlerimizin hürmetine bostanını cinanda görüşürüz...Kader belki şehadet alemınde tanışırız kardeşlerimizle ..hiç bi sohbet sitesine girmiyorum ve forum sitelerinede burası kafi geliyor ve Allah için burdaki tüm kardeşlerimin ayrı ayrı yeri var gönlümüzde..duanız içinde elfu elfi amin..

hulusi

Well-known member
en efesi efe 43
en mübarek hulusi
en dobra ebrar 172
en mütevazi hüve
en muhteşemi tüm forum üyeleri(samimi kardeşler)

talha beye de teşekkür eder biz arif ismimiz olmuş ama cismimiz çook uzak rabbim ariflerden olma yolunda eylesin cümlemizi...amin...
eyvallah Arif kadeşim..hüsnü nazar şişeyi elmasa çevirir,dua yerine geçer inş..Allah razı olsun fezadan sonra bol husnü zanlı bi en daha aldık..
en en en güzel yürekli safi kalbli nur gençligi TEVHİD FORUM ÜYELERİ...