Forum'un En'leri:

Tarihci

Marmara Tarih
36 ya katılmıyorum özge kardeşimiz pek kıymettar bir kardeşimiz ve vefa misali bir kardeşimiz. Vakti müsait oldukca cok faydalı paylaşımları olmuş birlikteliği ile gönüllerimize ferahlık vermişdir ...

hey Allah ım yahu, hele bir teşekkür et, bir iki kelam et sonra eleştirini yap :) bayadır olmadığı için o aklıma geldi yoksa evvelki gayretlerini ben de biliyor ve takdir ediyorum.. sağolsun..

yeni bir en bölümü de,

EN SOĞUK---------- TaLHa :)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
hey Allah ım yahu, hele bir teşekkür et, bir iki kelam et sonra eleştirini yap :) bayadır olmadığı için o aklıma geldi yoksa evvelki gayretlerini ben de biliyor ve takdir ediyorum.. sağolsun..

yeni bir en bölümü de,

EN SOĞUK---------- TaLHa :)

Al bitanede benden :)

En eleştiriye dayanamayan Tarihci :p

Gül-i İkra

Well-known member
25-EN DUYGUSAL---------------Gul_ikra abla-------
38-EN GÜZEL NİCK----------------------------- Gül i İkra
33-EN ANLAYIŞLI----------------------------- fezapilotu, mihrimah, gül i ikra

Estağfirullah...

Allah razı olsun kardeşlerim...

ebrar172

Talebe
1-EN İYİ FORUM SORUMLUSU----------Merih tabiki ama şimdi TaLHa...

2-EN İYİ ERKEK ÜYE-------------------Tarihci,Hamiyetkar,Merih

3-EN İYİ BAYAN ÜYE ----------------- ama şimdi ben buna ne yazayım forumun %80 nisa olunca...:013:

4-EN İYİ AVATAR---- ------------------hulusi,Ahsen

5-EN İYİ İMZA--------------------------akıncı
.
7-EN SAKİN/SESSİZ---- ---------------Garip

8-EN YARDIMSEVER KİŞİ---------------Merih ne zahmet çekti benden bunca zaman yazık...:005: Tarihci'ninde hakkını yemeyeyim ilk zamanlar onuda az delirtmedim...kopyala yapıştır meselesini öğretene kadar ne uğraşmıştı...:D

9-EN Tevhid.gen.tr FANATİĞİ---- -------hepimiz...

10-EN ÇOK TANIŞMAK İSTENİLEN---- ---fezapilotu,GuLSerBeti

11-EN SOHBETİ BALLI---- ---------------fezapilotu,Ahsen,Tarihci,hulusi,nurhadimi,Merih,mihrimah...liste uzun oldu demeyin en sohbeti ballı tek kişi olamaz ya bu kadar kalabalık bir sitede...

12-EN SPORTİF---- ----------------------ben ..:048:

13-EN POPÜLER---- ---------------------Tarihci,Ahsen

14-EN ÇOK SEVİLEN----- ----------------fezapilotu

15-EN İYİ ALTIN KİŞİ---- ----------------hulusi,Arif,mihrimah

16-EN UYKUCU ---- ----------------------onu bilemiycem...

17-EN SİNİR ---- -------------------------Tarihci :028:

18-EN GEVEZE---- ------------------------bana geveze diyen iki şahıs var onlar...:p

19-EN AKTİF ---- --------------------------TaLHa,Tarihci,Ahsen

20-EN KOMİK---- --------------------------en komikmi bilemem ama beni en çok güldüren...fezapilotu namı diğer beton feza...:011::011:

21-EN ÇOK AĞLAYAN(SULUGÖZ)---- -------bir rivayete göre zahmin...

22-EN ŞAKACI---- --------------------------aslında sergerdan saidnurda yazdığı çocukluk anıları vardı gülmeyeni dövüyoduk..

23-EN CİDDİ---- ---------------------------Gül-i ikra...

24-EN UNUTAMADIĞIM---- -----------------herkes burda niye unutayım ki...ama Merih yok şu an en unutulmayan o...

25-EN DUYGUSAL---------------------------saya(zahmin)eklediği konular onu işaret ediyor...

26-EN ŞAİR(E) RUHLU-----------------------bunu söyleyebilmem için o kişinin şiir yazıyor olması lazım...ama hatırlamıyorum şiir yazan ..
en ressam dersek fezapilotu...

27-EN BİLGİLİ VE KÜLTÜRLÜ-----------------Tarihci,Hanne,fezapilotu,mihrimah

28-EN PAYLAŞIMCIYA DESTEK VEREN--------TaLHa,Tarihci,Ahsen

29-EN MEMLEKETİNİN SEVDALISI-------------ben elbetteki....:048:

30-EN SABIRLI------------------------------Lebbeyk,

31-EN İNATÇI-------------------------------ben ...:028:

32-EN HAMARAT------------------------------ÖHÖÖÖÖ...:028:
Ahsen bilgisayar konusunda çok iyi...Merih birde..

33-EN ANLAYIŞLI-----------------------------Tarihci,nurhadimi,Arif

34-EN ÇOK AÇILMASI İSTENEN BÖLÜM--------Merih mp3 arenasına koymuş hoşuma gitti...en üstte, üyelerin anlık mesajlaşmasını sağlayan bir mesaj panosu vardı...güzel bir fikir bence...

35-EN YARARLI BÖLÜM---- --------------------bilgisayar iletişim baya lazım işe yarıyor...Hersiniyiyen ve Ahsene teşekkürler..

36-EN PASİF MOD------------------------------eskidendi o pasif mod kalmadı gibi...

37-EN KANKANIZ------------------------------can feza

38-EN GÜZEL NİCK-----------------------------Hersiniyiyen...hala manasını çözemedim ondan...
icon10.gif

39-EN İYİ BÖLÜM---- --------------------------tevhidtube,edebiyat

Eveeeet buyrun bakal1m forumun enlerine kimse alinmaz gücenmez ins. yaz1lanlara....

Alintidir...

listede belirli kişiler var sadece...çünkü diger kardeşlerimle muhabbetim olmadığı için ne yazacağımı bilemedim doğal olarak...

affola...

ama en sevdiğim forum...tek sevdiğim forum...Tevhid gen tr..
en vazgeçilmez ...Tevhid gen tr..
nette en sevdiğim insanlar ...Tevhid gen tr mensubu üyeler...

birde küçük bir itiraf eskiden TaLHa'yla pek anlaşamazdık nedense..
buraya geçince o sertliği geçti...korkutuyordu yahu bizi...mahmut hoca gibiydi resmen...:(

artık oda yaşlandı ya...eski formu kalmadı...:033:

Gül-i İkra

Well-known member
listede belirli kişiler var sadece...çünkü diger kardeşlerimle muhabbetim olmadığı için ne yazacağımı bilemedim doğal olarak...

Onlardan birisi de herhalde benim kardeşim... Kabulümdür...

23-EN CİDDİ---- ---------------------------Gül-i ikra...

FaKiR

Meþveret Bþk.

birde küçük bir itiraf eskiden TaLHa'yla pek anlaşamazdık nedense..
buraya geçince o sertliği geçti...korkutuyordu yahu bizi...mahmut hoca gibiydi resmen...:(

artık oda yaşlandı ya...eski formu kalmadı...:033:

Evet ebrar ya :) korkuyoduk resmen Talha abiden, asiri sinirli ve sertti, bide onune gelen konuyu kilitlerdi, adi cilingirci abiye cikmisti o yuzden,:010:
ama simdi bak icimizden gecenleri ozgurce soyluyebiliyoruz, :005: onceden bunu yapabilirmiydik...Asla....aninda banlanirdik... ne olduysa artik bu foruma gecince o sertligi uctu gitti..