Gün Batımı
G GuL-i YaReN Well-known member 4 Ağu 2009 #6 Elif_Gibi' Alıntı: bende ekleyebilir miyiiiimmm :gül: Genişletmek için tıkla ... Hayir ekleyemezsin deseydi napicaktin
Elif_Gibi' Alıntı: bende ekleyebilir miyiiiimmm :gül: Genişletmek için tıkla ... Hayir ekleyemezsin deseydi napicaktin
E Elif_Gibi Well-known member 4 Ağu 2009 #7 GuL-i YaReN' Alıntı: Hayir ekleyemezsin deseydi napicaktin Genişletmek için tıkla ... eee şeyyy :030: o an doğaçlama olarak aklıma ne gelirse hemde öle demiceni biliyorum sen mi o :022::g:
GuL-i YaReN' Alıntı: Hayir ekleyemezsin deseydi napicaktin Genişletmek için tıkla ... eee şeyyy :030: o an doğaçlama olarak aklıma ne gelirse hemde öle demiceni biliyorum sen mi o :022::g:
G GuL-i YaReN Well-known member 4 Ağu 2009 #8 Elif_Gibi' Alıntı: eee şeyyy :030: o an doğaçlama olarak aklıma ne gelirse hemde öle demiceni biliyorum sen mi o :022::g: Genişletmek için tıkla ... Ya deseydi:015: Hayir o ben degil ben benim o o o ben olmadigina gore bende o degilim :011::011::011: elif gibi nin hali ===>
Elif_Gibi' Alıntı: eee şeyyy :030: o an doğaçlama olarak aklıma ne gelirse hemde öle demiceni biliyorum sen mi o :022::g: Genişletmek için tıkla ... Ya deseydi:015: Hayir o ben degil ben benim o o o ben olmadigina gore bende o degilim :011::011::011: elif gibi nin hali ===>