selamün aleyküm . Günün en sevdiğiniz saat dilimi hangisidir? Sebebi?
N nimet06 Well-known member 13 Kas 2009 #1 selamün aleyküm . Günün en sevdiğiniz saat dilimi hangisidir? Sebebi?
N nimet06 Well-known member 13 Kas 2009 #2 Ben başlatayım .Benim en sevdiğim gece yatağa yattığım an .Benim için en güzel saatler.Çünkü ancak o zaman dinlenme imkanım oluyor.
Ben başlatayım .Benim en sevdiğim gece yatağa yattığım an .Benim için en güzel saatler.Çünkü ancak o zaman dinlenme imkanım oluyor.
B bizar Well-known member 13 Kas 2009 #3 Akşam saatleri çünki mesai bitiyor..Akşam insan kendisiyle başbaşa kalabiliyor gündüzleri koşuşturmaca.
Akşam saatleri çünki mesai bitiyor..Akşam insan kendisiyle başbaşa kalabiliyor gündüzleri koşuşturmaca.
müdavim Üye Sorumlusu 13 Kas 2009 #4 Benim için günün herhangi bir saati olabiliyor, hatta dakikası da olabilir. Küçük mutluluklar yaşamak da güzel benim için....
Benim için günün herhangi bir saati olabiliyor, hatta dakikası da olabilir. Küçük mutluluklar yaşamak da güzel benim için....
E ekrem Well-known member 13 Kas 2009 #5 namaz ve mesai bitiş saatleri birinde Rabbime birinde de aileme kavuşuyorum.
müdavim Üye Sorumlusu 13 Kas 2009 #6 ekrem' Alıntı: namaz ve mesai bitiş saatleri birinde Rabbime birinde de aileme kavuşuyorum. Genişletmek için tıkla ... ne güzel düşünüyorsunuz Allah razı olsun
ekrem' Alıntı: namaz ve mesai bitiş saatleri birinde Rabbime birinde de aileme kavuşuyorum. Genişletmek için tıkla ... ne güzel düşünüyorsunuz Allah razı olsun