Günün Resmi
heysem Well-known member 16 Nis 2010 #2,007 yolculuk nereye can :003: mevlam yolunu acik etsin selametle insaallah:012:
Kýrýk Testi Well-known member 16 Nis 2010 #2,008 heysem' Alıntı: yolculuk nereye can :003: mevlam yolunu acik etsin selametle insaallah:012: Genişletmek için tıkla ... Amin,Allah razı olsun mubtela can
heysem' Alıntı: yolculuk nereye can :003: mevlam yolunu acik etsin selametle insaallah:012: Genişletmek için tıkla ... Amin,Allah razı olsun mubtela can
kýrýmlý Well-known member 9 Tem 2010 #2,015 hatice93' Alıntı: Nuruahsen ablam, kuşları çok seviyorsun galıba bu senin için Genişletmek için tıkla ... Bu güzel kuş için çok teşekkürler.Amerika nın Meksika sınırına doğru olan bölgede yaşarlar.Kopyalayıp masa üstü resmim yaptım sağolun.
hatice93' Alıntı: Nuruahsen ablam, kuşları çok seviyorsun galıba bu senin için Genişletmek için tıkla ... Bu güzel kuş için çok teşekkürler.Amerika nın Meksika sınırına doğru olan bölgede yaşarlar.Kopyalayıp masa üstü resmim yaptım sağolun.
TeFaNi1 Well-known member 30 Tem 2010 #2,019 ...Umutlar yağdı önce, sağnak sağnak... ..Sandım ki umutla dolacağım, altında durarak... ...Umut isteyenin, inananındı ancak... ...Ve yine ortada kaldım, ben donarak...
...Umutlar yağdı önce, sağnak sağnak... ..Sandım ki umutla dolacağım, altında durarak... ...Umut isteyenin, inananındı ancak... ...Ve yine ortada kaldım, ben donarak...
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 30 Tem 2010 #2,020 ... Hayat beni çağırıyor, yokluğumu hissetti... - Cahit Zarifoğlu -