Günün Resmi
L Leyli_Efruz Well-known member 11 Şub 2009 #882 AH MİNEL AŞK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... canım bu ağlayan kim çıkartamadım:023::023:
H HAYA Sevdam Davam 11 Şub 2009 #883 ben beni unutmuş leylicanım benle niye fotograf çekinmemiş diye aglıyorum:011::011::011::005:
G GuL-i YaReN Well-known member 11 Şub 2009 #887 AH MİNEL AŞK' Alıntı: gülü yaren arkadaşım bak bizde başka bi resimde buluştuk hatırladınmı Genişletmek için tıkla ... Ahhh canim ne guzel gunlerdi ama... Hayvanat bahcesindemiydik , Koyde mi? Kopyalicam bu resmi her gordugumde sen gelirsin aklima
AH MİNEL AŞK' Alıntı: gülü yaren arkadaşım bak bizde başka bi resimde buluştuk hatırladınmı Genişletmek için tıkla ... Ahhh canim ne guzel gunlerdi ama... Hayvanat bahcesindemiydik , Koyde mi? Kopyalicam bu resmi her gordugumde sen gelirsin aklima
G GuL-i YaReN Well-known member 11 Şub 2009 #888 AH MİNEL AŞK' Alıntı: buda topluca çekindigimiz bir fotograf hatırladınızmı kılar Genişletmek için tıkla ... Beni niye aglattiniz ki
AH MİNEL AŞK' Alıntı: buda topluca çekindigimiz bir fotograf hatırladınızmı kılar Genişletmek için tıkla ... Beni niye aglattiniz ki
E Elif_Gibi Well-known member 11 Şub 2009 #890 GuL-i YaReN' Alıntı: Beni niye aglattiniz ki Genişletmek için tıkla ... sen hep ağlardın ya teselli ederdik ama içli bi çocuktun sen
GuL-i YaReN' Alıntı: Beni niye aglattiniz ki Genişletmek için tıkla ... sen hep ağlardın ya teselli ederdik ama içli bi çocuktun sen
G GuL-i YaReN Well-known member 11 Şub 2009 #893 Hehehe evet haklisin galiba Elif gibi saol yaa beni teselli ettigin icin Kucuktuk siz beni teselli ederdiniz Buyuduk hala ayniyiz ne guzel...))))
Hehehe evet haklisin galiba Elif gibi saol yaa beni teselli ettigin icin Kucuktuk siz beni teselli ederdiniz Buyuduk hala ayniyiz ne guzel...))))
N nurunalanur Well-known member 13 Şub 2009 #895 Tuz ile Biber.. İki ayrı tada sahip olmalarına rağmen hep birlikte anılırlar, tarih boyunca da hiç ayrılmamışlardır. TADINIZ TUZUNUZ YERİNDE OLSUN :038:
Tuz ile Biber.. İki ayrı tada sahip olmalarına rağmen hep birlikte anılırlar, tarih boyunca da hiç ayrılmamışlardır. TADINIZ TUZUNUZ YERİNDE OLSUN :038:
N nurunalanur Well-known member 13 Şub 2009 #896 Tuz ile Biber.. İki ayrı tada sahip olmalarına rağmen hep birlikte anılırlar, tarih boyunca da hiç ayrılmamışlardır. TADINIZ TUZUNUZ YERİNDE OLSUN:038:
Tuz ile Biber.. İki ayrı tada sahip olmalarına rağmen hep birlikte anılırlar, tarih boyunca da hiç ayrılmamışlardır. TADINIZ TUZUNUZ YERİNDE OLSUN:038: