Günün Resmi
VUSLAT Well-known member 23 Nis 2009 #1,308 resimde çin atasözü yazıyor ama ben sanki hadisi şerifte okumuştum bu yazıyı... ama emin de değilim...
resimde çin atasözü yazıyor ama ben sanki hadisi şerifte okumuştum bu yazıyı... ama emin de değilim...
E ebrar172 Talebe 23 Nis 2009 #1,310 Elif_Gibi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... elif mükemmel...orada olmak isteyecek kadar güzel....
E Elif_Gibi Well-known member 23 Nis 2009 #1,311 ebrar172' Alıntı: elif mükemmel...orada olmak isteyecek kadar güzel.... Genişletmek için tıkla ... bakması bile huzur veriyo orda olmak ne kadar güzel olurdu...
ebrar172' Alıntı: elif mükemmel...orada olmak isteyecek kadar güzel.... Genişletmek için tıkla ... bakması bile huzur veriyo orda olmak ne kadar güzel olurdu...
E ebrar172 Talebe 23 Nis 2009 #1,312 Elif_Gibi' Alıntı: bakması bile huzur veriyo orda olmak ne kadar güzel olurdu... Genişletmek için tıkla ... içim aktı resme sanki...eğer bir yer hayal et deseler heralde çizemesemde burayı hayal ederdim...kopyaladım helal edin elif...
Elif_Gibi' Alıntı: bakması bile huzur veriyo orda olmak ne kadar güzel olurdu... Genişletmek için tıkla ... içim aktı resme sanki...eğer bir yer hayal et deseler heralde çizemesemde burayı hayal ederdim...kopyaladım helal edin elif...
E Elif_Gibi Well-known member 23 Nis 2009 #1,313 ebrar172' Alıntı: içim aktı resme sanki...eğer bir yer hayal et deseler heralde çizemesemde burayı hayal ederdim...kopyaladım helal edin elif... Genişletmek için tıkla ... estg kardeş helaldir...
ebrar172' Alıntı: içim aktı resme sanki...eğer bir yer hayal et deseler heralde çizemesemde burayı hayal ederdim...kopyaladım helal edin elif... Genişletmek için tıkla ... estg kardeş helaldir...
L Leyli_Efruz Well-known member 24 Nis 2009 #1,315 Ya şevk içinde harab ol, ya aşk içinde gönül! Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahud gül.. Y. Kemal Beyatlı
Ya şevk içinde harab ol, ya aşk içinde gönül! Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahud gül.. Y. Kemal Beyatlı