Bnede ilk akla geleni söyledim sen söyle bakımakla tek bir cevap geliyor ilk anda...ama bu kadar basit olmamalı cevabı..![]()
evettttttttttttttt ama cok sevinme bildim diye....Bende cok sevinmiş zeki olduğumu düşünmüştüm, amaaaaaaaaaaa bu soruya cvb verenlere hiç te hoş bişey demiyorlarmışGenci Tekrar gorebilmek icin....mi ?
evettttttttttttttt ama cok sevinme bildim diye....Bende cok sevinmiş zeki olduğumu düşünmüştüm, amaaaaaaaaaaa bu soruya cvb verenlere hiç te hoş bişey demiyorlarmış![]()
Ben başka forumda aklıma ilk geleni cevap verdimhani nerde ..ben niye göremiyorum cevabınızı...![]()
Farketmez netice aynıtahmin ederim, ama bu akla gelen 2. cevapti....
![]()
eee yuh yani böyle miymiş cevabı...benim aklıma ilk gelen...ikiside o adamı aşık olmuşlar ve kıskançlık yüzünden diyeydi..bu kadarıda pes...way psikopat way..![]()
ne dedin?
eee yuh yani böyle miymiş cevabı...benim aklıma ilk gelen...ikiside o adamı aşık olmuşlar ve kıskançlık yüzünden diyeydi..bu kadarıda pes...way psikopat way..![]()
Kardeşim merak etme bende psikopat cıktım ne olcak yanibenim aklima ilk gelen oydu...![]()
ne olmusum simdi ben, psikopat mi ?![]()
sualaaaaaaaaaar!!!
sadistmiş o kişiee psikiyatristte bilir bu cevabı veren ne oluyomuş ben bilmem..ama cevap buysa o kardeş psikopat oluyo direk...cevap neymiş söylesenize...
yani normal olan cevap neymiş..
Kardeşim merak etme bende psikopat cıktım ne olcak yani![]()
Budurrrr... kimin kardeşiama yani olmaz ki simdi, o isi yapan piskopat.... bize ne..
fazla zekiyiz diye sadist mi olalim...gerci piskopatlar, genelde zeki olurlarmis......
bilemiyorum artik...bizden az uzak durun o zaman...
![]()
![]()
ama yani olmaz ki simdi, o isi yapan piskopat.... bize ne..
fazla zekiyiz diye sadist mi olalim...gerci piskopatlar, genelde zeki olurlarmis......
bilemiyorum artik...bizden az uzak durun o zaman...
![]()
![]()