HAFTANIN KONUGU: harp ile Röportaj

harp

Well-known member
selamün aleyküm risaleforumnet üyeleri adminleri mesela her hafta bir üye yada admin sitede misafir olsun bizde ona sorular soralım hayat nasıl gidiyor sosyal aktiviteleri biyografisi hakkında sorular soralım..onlarda cevaplasın....çok güzel bir proje olacağına eminim...selametle ve dua ile.....

Cevap: Her hafta bir üye misafir olsun....

Biz hakkımızı doldurduk sanırım.Ama son bir soru sormadan da gitmeyelim.

Size farzedelim büyük bir okul teslim ediliyor.Ve bu okulda yediden yetmişe kadar öğrenci mevcut fakat bazı sınıflarda başarı bazısında ise gidişat feci yönlerde...

Sizden bu okulun yöneticisi olarak büyük sorumluluklar bekleniyor.Hem deniliyorki tek bir öğrenci dahi kaybedeyemeyiz, hem de siz bazı öğrencilerin feci gidişatlarından üzgün olduğunuzdan yol alamadığınızı düşünüyorsunuz.

Böyle karışık bir durumda yapacağınız ilk şey ne olurdu?

harp

Well-known member

biz hakkımızı doldurduk sanırım.ama son bir soru sormadan da gitmeyelim.

Size farzedelim büyük bir okul teslim ediliyor.ve bu okulda yediden yetmişe kadar öğrenci mevcut fakat bazı sınıflarda başarı bazısında ise gidişat feci yönlerde...

Sizden bu okulun yöneticisi olarak büyük sorumluluklar bekleniyor.hem deniliyorki tek bir öğrenci dahi kaybedeyemeyiz, hem de siz bazı öğrencilerin feci gidişatlarından üzgün olduğunuzdan yol alamadığınızı düşünüyorsunuz.

Böyle karışık bir durumda yapacağınız ilk şey ne olurdu?
evet Şİmdİ efendİm burda bu gİdİŞatta ben mÜdÜr olduĞum İÇİn Öncelİkle baŞarizliĞin nedenlerİnİ araŞtirirdim sonra da bİr tablo Çikartip o olumsuz gİdİŞati İyİye olumlu gİdİŞata Çevİrİrdİm.mesela okula teknolojİk elektronİk araÇlarin getİrİlmesİnİ yasaklardim vede hergÜn ÖĞrencİlerİn Üzerlerİnİ arattirir ve arardim mÜdÜr yardimcilariyla koordİnelİ ÇaliŞirdim....yanİ..SONUÇTA BAŞARI GELİR ZATEN ...HANİ OLURDA BAŞARI YİNE GELMEZSE DEMEKKİ O ÖĞRENCİLERİN BEYİNLERİNDE BAZI PROBLEMLER VAR DİYEREKTEN ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINA O ÖĞRENCİLERİ GÖNDERİRDİM..HANİ YİNE OLURDA OKULDA SERSERİLİK YAPIP OKULUN HUZURUNU BOZAN ÖĞRENCİLER OLURSADA HİÇ ACIMADAN DİSİPLİNE VERİRDİM OKULDAN ATARDIM...YAHU...YANİ...

harp

Well-known member

evet fakir hocam şimdi anlatayım sabah namazına kalkarım kılarım sonra tekrar dinlenirim sabah 7 gibi kalkarım zaten okul vardır ondan yani sonra kahvaltımı yaparım saat 8de evden giderim okula sonra öğlen saat 12.45de öğlen arası olur sonra yemek yiyip tekrar okula giderim ta ki akşama kadar saat 4.45 gibi okul biter.eve giderim monoton hayat hergün devam eder...hafta sonu ders yaparım ödev yaparım hafta içi risale foruma katkıda bulunurum paylaşımlarla derste yaparım tabikide....genellikle en çok sevdiğim diziler kollama ve tek türkiye şefkat tepedir....onlara bakarım belli günlerde.risale okurum boş zamanlarımda kit. okurum ilahi dinlerim türkü dinlerim radyoda ...ezgilerde arasıra dinlerim..aradabir mahalle maçları olur okulda turnuvalara katılırım santraç oynamayı çok iyi bilenlerdenim...bulmaca çözerim.haberleri takip ederim ...çok çalışmayı severim özellikle ödev yapmayı....ilkbaharı da çok severim...iyi insanları çok severim.....gereken neyse her zaman onu yaparım....bu kadar ha birde boğazıma çok düşkün biriyimdir yemek olarak çiğ köfteyi tantuniyi severim çiğ köfteyi acılı bol limonlu yapıpda yerim etli pide mercimek cezeryeyi künefeyi de çok severim..hele antep baklavası bir ayrıdır benim için..selametle ve dua ile...

selamün aleyküm risaleforumnet üyeleri adminleri mesela her hafta bir üye yada admin sitede misafir olsun bizde ona sorular soralım hayat nasıl gidiyor sosyal aktiviteleri biyografisi hakkında sorular soralım..onlarda cevaplasın....çok güzel bir proje olacağına eminim...selametle ve dua ile.....

olabilir güzel bir proje sizden başlayabiliriz:)

geç kaldım galiba sorular sorulmaya başlanmış:)

Huseyni

Müdavim

risale okurum boş zamanlarımda kit. okurum ilahi dinlerim türkü dinlerim radyoda

Kitapları boş zamanımızda okumayalım :) Başlıca bi vazife haline getirirsek daha istifadeli olur.

...ezgilerde arasıra dinlerim..

En sevdiğin ezgi ve sanatçı ?

aradabir mahalle maçları olur okulda turnuvalara katılırım

Kaleci, defans, orta saha, santrafor, forvet ? :)

iyi insanları çok severim....

İyi insanla kötü insanı nasıl ayırırsın ? İyilik ve kötülüğün tanımını kısaca rica edelim sizden ?

Bir de küçükken başından geçen ve hiç unutamadığın bir anını paylaşır mısın ? Çocukluğuna inmekte fayda var. :D