Neden avatarınızda sizin değilde bir kuşun resmi var
Saçınız uzun mu yoksa kısa mı?
Beni tanıdığınıza pişman mısınız?
Ankarada deniz var mı
Torununuz olsa yine siteye girer miydiniz?
Milletvekilliğine adaylığınızı koymadınız peki yerel seçimlerde sizi görecek miyiz

(Eğer aday olursanız bir oy benden)
Bizimle olmaktan mutlu musunuz duygularınızı paylaşabilir misiniz?
:048::048::048::015:
Neden avatarınızda sizin değilde bir kuşun resmi var ?
Sanal ortamda kendi resmimi kullanmayı doğru bulmuyorum. Hem o kadar da meşhur olmaya gerek yok

Kuşa gelince resim arşivimden bir resim seçmeyi arzu ettim, o an için en beğendiğim o oldu. Özel bir sebebi yok
Saçınız uzun mu yoksa kısa mı?
Orta halli diyelim. Uzadığı zaman kısaltıyoruz.
Beni tanıdığınıza pişman mısınız?
Bunu zaman gösterecek

Şu ana kadar değilim.
Torununuz olsa yine siteye girer miydiniz?
Bilmiyorum ama girerdim herhalde. Hatta son dakikalarımı bilsem gidiyorum diye, yine gelirim hellallik için
Milletvekilliğine adaylığınızı koymadınız peki yerel seçimlerde sizi görecek miyiz
(Eğer aday olursanız bir oy benden)
Obama, Merkel, Putin, Sarkozy, Berlusconi (bizim ekip) çok tekliflerde bulundular buna benzer, senden başkası bizim işimize yaramaz dediler kabul etmedim

Bizde yalan da yok hilafta...
Bizimle olmaktan mutlu musunuz duygularınızı paylaşabilir misiniz?
Risaleforumdan bilgi olarak çok şey öğrendim. En çokta risaleler hakkında tartıştığım kişilere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Atmacanın tasallutu (musallat olması) serçenin uçuş kabiliyetini geliştirmesine yardımcı olur. Bana uçmayı öğreten atmacalarıma çok çok teşekkür
Bizimle olmaktan her zaman mutluyum. İnsan vücudunun her azasına kıymet verir, gözü gibi bakar ona. E biz de bir vücud gibiyiz, aynı yola dahil olmuşuz. Finişe sağ salim varırsak daha da mutlu olacağım

SEVİYORUM BİZİ :043::043::043::043::043: