memluk
Hatim Sorumlusu
Niye sormuyor değil de acaba zor mu sorucaklar diye korkmuyor değilim![]()
hımm şöyle geçmişi karıştırayım ,
çalışın sizde şifre kopya yokk
Niye sormuyor değil de acaba zor mu sorucaklar diye korkmuyor değilim![]()
Bir sonraki konuğu en son soru sorulan kişi yapsın ne dersiniz? Yönetime duyurulur...
Soruların önünü kesmek için güzel taktik
röportajın gidişatına müdahale etmeyin lütfen![]()
Huseyni hocam admın olduğunuz dönemde sizi en çok ama en çok yoran üye kimdi?![]()
Güzel soruHuseyni hocam admın olduğunuz dönemde sizi en çok ama en çok yoran üye kimdi?![]()
sayın hüseyni abim mesela bu doğalgaz olayı çıktı haliyle kömür madenciliğine birAZ darbe indi sanırsam bu konu kakkında ne düşünüyorsunuz**?EN BÜYÜK İBADET HAKKI MÜDAFAA ETMEKTİR VEDE KÖR İSTEDİ BİRZ GÖZ ALLAH VERDİ İKİ GÖZ SÖZÜNÜ DEĞERLENDİREBİLİR MİSİNİZ?ŞU ANDA AVATARIMDA PİKEASIN HAPİSHANEDEKİ RESMİ SİZE SORUM PİKEASI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ SADECE O RESME BAKARAK İLK İZLENİMLERİNİZ NELERDİR KISACA ALALIM....ABİM... birde hangi üniversiteden mezun oldunuz?açık yüksek öğretimden yada içerden en çok okumak istediğiniz üniversite hangisidir?yeni nesil öğrencileri öğretmenleri değerlendirebilir misiniz?çünki çok fazla kültür kirlenmesi var bozulmalar eksen kaymaları var.yozlaşma var...bencilleşme var....tarihe dönüp de bakmayanlar var.osmanlıyı küçümseyenler var...ne diyelim ALLAH ISLAH ETSİN...ONLARA YAZIK YAZIK ÇOK YAZIK YAZIKLAR OLSUN DEMEK BİLE SON DERECE VAHİM BİR DURUM.......DEĞİLMİ SAYIN BAŞKANIM...EN DERİN SAYGILARIMLA....SELAMETLE KALIN...
En fazla yerİn kaÇ metre altina İnİyorsunuz.....mesela.......Şehİt metİn yÜkselİn sÖzÜ sayin abİm o deĞerlİ İnsan Çok genÇ yaŞlarda vatani İÇİn savaŞan vede sonundada Şehİt olan bİrİsİdİr.....yukarda demİŞsİnİz hÜseyİn kÖroĞluna ama Öyle yapsaniz bİle %100 sİzİ yere serer..ÇÜnkİ karate bİlİyor kktc doĞumlu..bİr asker ....o bİr uzman komando...ÇİftÇİlİkte usta...kÖylÜ ÇocuĞu garİbanmiŞ eskİden ama Şİmdİ sÜpermen gİbİ olmuŞ...lİse yillarinda İnŞaatlarda ÇaliŞmiŞ....Şİmdİ de tİyatrocu aslinda Çok gÜler yÜzlÜde İŞte rol İcabi Öyle abİm...sİzden bİle yaŞli sonuÇta sanirsam 46 yaŞindaydi....sİze bÖyle demek hİÇte yakiŞmiyor..abİm.....herkes onu ayrica Çok sevİyorlar........................selametle..
Sayın hüseyni başkanım haftanın misafiri kim olsun...seçip de lütfen söyler misiniz?
sayın başkanım ben kaşif abiyi seçtim ilgili başlığı açtım tüm üyelere duyurulur.ordan devam edelim inş.Müekked, kasif, safer32
Üçünden biri![]()