SELAMÜN ALEYKÜM EY RİSALEFORUM EFRADI BU HAFTAMIZIN KONUĞU ÇOK DEĞERLİ HOCAMIZ KAŞİF HOCAMIZDIR..İNŞ. DAHA GÜZEL RÖPORTAJLARA DİYEREK SORULARA BAŞLIYORUM BEN...TABİKİDE SİZDE SORABİLİRSİNİZ... Konuğumuzu BU HAFTA . Misafir Edeceğiz...İnşaallah..HAYDİ BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLIYORUZ..
..Amacımız; forumumuzdaki üyeleri daha yakından tanımak hoş bir sohbet ortamı oluşturmak ve güzel zaman geçirmektir.
Haftanın konuğu olan üyemize öncelikle hazırlanmış sorular sorulacaktır. Siz değerli üyelerimizde haftanın konuğuna sorularınızı sorabilileceksiniz. Bütün üyelerimiz soru sorabilirler. Sorularını sorarken karşı tarafı
incitecek küçük düşürecek zor durumda bırakacak sorular olmamasına ve çok özel konularda sorular sorulmamasına dikkat edelim.
Misafirimiz olan üyemiz istediği soruya cevap vermeme hakkına sahiptir.
Bütün soruları cevaplasa iyi olur....
Bütün üyelerimizin bu konu hakkında gereken ciddiyeti göstereceklerini umuyorum...
Haftanın Konuğuna Sorulacak Hazır Sorular
1_ Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir_? Neden bu nicki kullanıyorsunuz_?
2_ Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz?
3_ Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız tarihten günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_?
4_ Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir_?
5_ Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler_?
6_ Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay varmı_?
7_ En sevdiginiz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun_?
8_ İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir_?
9_ Forumda en cok vakit gecirdiginiz bolum hangisidir_?
10_ Hayatınızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir..._?
..Amacımız; forumumuzdaki üyeleri daha yakından tanımak hoş bir sohbet ortamı oluşturmak ve güzel zaman geçirmektir.
Haftanın konuğu olan üyemize öncelikle hazırlanmış sorular sorulacaktır. Siz değerli üyelerimizde haftanın konuğuna sorularınızı sorabilileceksiniz. Bütün üyelerimiz soru sorabilirler. Sorularını sorarken karşı tarafı
incitecek küçük düşürecek zor durumda bırakacak sorular olmamasına ve çok özel konularda sorular sorulmamasına dikkat edelim.
Misafirimiz olan üyemiz istediği soruya cevap vermeme hakkına sahiptir.
Bütün soruları cevaplasa iyi olur....
Bütün üyelerimizin bu konu hakkında gereken ciddiyeti göstereceklerini umuyorum...
Haftanın Konuğuna Sorulacak Hazır Sorular
1_ Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir_? Neden bu nicki kullanıyorsunuz_?
2_ Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz?
3_ Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız tarihten günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_?
4_ Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir_?
5_ Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler_?
6_ Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay varmı_?
7_ En sevdiginiz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun_?
8_ İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir_?
9_ Forumda en cok vakit gecirdiginiz bolum hangisidir_?
10_ Hayatınızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir..._?
İnsanı İnsan Yapan İMANıma Bismillah...