Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Haftanın konuğu kaşif abiyle röportaj???..........
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 253457" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Siteye ; sözlüler , yazılar , karneler derken bir müddet giremedik. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: royalblue">Kusurumuza bakmayın kardeşlerim . Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. harp nickli kardeşimden ve tüm kardeşlerden özür diliyorum...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">cevap 1. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">kaşif kelimesinin anlamını çok seviyorum . okuyup öğrenmek birşeyler keşfetmek hayatımın gayesi. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">Bu isim ilahiyat 2. sınıfta Risaleleri tekrar keşfetmekle gerçek manasını yakaladı...</span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">cevap 2.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">Zamanımın yaklaşık 2-3 saati bilgisayar başında geçiyor. Eğitimci olduğumuz için bu saat bazen 4-5 saate kadar çıkabiliyor. </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">cevap 3. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">babamın memuriyeti sebebiyle ( risaleleri okuyup sakıncalı piyade olması sebebiyle) 5 senelik ilkokulu 4 değişik okulda bitirmek mecburiyetinde kaldım. buralarda hizmetten abileri tanıdım. Erganide kitapçı abi ve annesi altın bacı hayatımda ve dualarımda unutamadığım şaheser insanlardı. Hilaliye kuran kursunda Şahin hocam ve diğer hocalar bizim ahlaki mayamızı kardılar. Burada ALİ UÇAR abi ile tanıştık.Ali abinin</span></span><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1"> kibarlığı ,temizliği ,nezaketi,cömertliği</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">beni çok etkilemiştir. ilahiyat fakültesinde kayseride abdurrahman hocam ve hizmetten abiler benim ruh dünyamı etkileyen insanlar oldular. Sahabelerden MUSAB BİN UMEYR hayatımda örnek aldığım</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">ve çok sevdiğim bir sahabe olmuştur. </span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">cevap 4</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">bir eğitimci olarak ingilizcemi geliştirip ,risaleleri iyice okuyup ,anlayıp ,hazmedip hayatımda iyice uygulamaya başladıktan sonra yurtdışına gidip oralarda hizmette bulunmak istiyorum .</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">inşaalllah. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">cevap5</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">foruma dahil olmak bize - hepimize Allahın bir lütfu olsa gerek . forumdaki kardeşlerin ihlası ,gayreti ,fedakarlığı takdire şayan . foruma dahil olup hizmet eden kardeşleri canı gönülden tebrik ediyoruz . foruma bir çok konu ekleyip hizmete vesile olan kardeşleri</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">Allah firdevs cennetlerine nail eylesin. forumdan yararlanıp bir teşekkür eklemeyi unutan kardeşlerden bir dileğim var. </span></span><span style="font-size: 15px"><span style="color: #4169e1">lütfen emeğe saygı gösterip teşvik açısından görüş ve önerilerini açıklarlarsa daha iyi olur</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 253457, member: 1008778"] [SIZE=4][COLOR=royalblue]Siteye ; sözlüler , yazılar , karneler derken bir müddet giremedik. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=royalblue]Kusurumuza bakmayın kardeşlerim . Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. harp nickli kardeşimden ve tüm kardeşlerden özür diliyorum...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]cevap 1. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]kaşif kelimesinin anlamını çok seviyorum . okuyup öğrenmek birşeyler keşfetmek hayatımın gayesi. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]Bu isim ilahiyat 2. sınıfta Risaleleri tekrar keşfetmekle gerçek manasını yakaladı...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]cevap 2.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]Zamanımın yaklaşık 2-3 saati bilgisayar başında geçiyor. Eğitimci olduğumuz için bu saat bazen 4-5 saate kadar çıkabiliyor. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]cevap 3. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]babamın memuriyeti sebebiyle ( risaleleri okuyup sakıncalı piyade olması sebebiyle) 5 senelik ilkokulu 4 değişik okulda bitirmek mecburiyetinde kaldım. buralarda hizmetten abileri tanıdım. Erganide kitapçı abi ve annesi altın bacı hayatımda ve dualarımda unutamadığım şaheser insanlardı. Hilaliye kuran kursunda Şahin hocam ve diğer hocalar bizim ahlaki mayamızı kardılar. Burada ALİ UÇAR abi ile tanıştık.Ali abinin[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#4169e1] kibarlığı ,temizliği ,nezaketi,cömertliği[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]beni çok etkilemiştir. ilahiyat fakültesinde kayseride abdurrahman hocam ve hizmetten abiler benim ruh dünyamı etkileyen insanlar oldular. Sahabelerden MUSAB BİN UMEYR hayatımda örnek aldığım[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]ve çok sevdiğim bir sahabe olmuştur. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]cevap 4[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]bir eğitimci olarak ingilizcemi geliştirip ,risaleleri iyice okuyup ,anlayıp ,hazmedip hayatımda iyice uygulamaya başladıktan sonra yurtdışına gidip oralarda hizmette bulunmak istiyorum .[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]inşaalllah. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]cevap5[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]foruma dahil olmak bize - hepimize Allahın bir lütfu olsa gerek . forumdaki kardeşlerin ihlası ,gayreti ,fedakarlığı takdire şayan . foruma dahil olup hizmet eden kardeşleri canı gönülden tebrik ediyoruz . foruma bir çok konu ekleyip hizmete vesile olan kardeşleri[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#4169e1]Allah firdevs cennetlerine nail eylesin. forumdan yararlanıp bir teşekkür eklemeyi unutan kardeşlerden bir dileğim var. [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#4169e1]lütfen emeğe saygı gösterip teşvik açısından görüş ve önerilerini açıklarlarsa daha iyi olur[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Haftanın konuğu kaşif abiyle röportaj???..........
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…