Hangi kitabi tavsiye edersiniz?

müdavim

Üye Sorumlusu
selamün aleyküm
ben Ümit Şimşek'in

Binlerce diliyle
İNSAN YÜZÜ
7696.jpg

okumanızı tavsiye ediyorum.

Sahib olduklarımız arasında vazgeçemiyeceğimiz değerli şeyin yüzümüz olduğunu, bunun farkına varabilmemiz daha bir çok özelliğini tanımamız açısından ilginç bir kitap.

müdavim

Üye Sorumlusu
Nazmiye Esen hanımefendi'nin
Hayatın Penceresinden
Güzel Sözler ve Öğütler

adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum bir de

Martı Jonathan Livingston
bir öykü
RICHARD BACH

tekrar okumak ve okumanızı istediğim bir kitap

akna

Talebe
NUR'UN BÜYÜK KUMANDANI
İHSAN ATASOY

Hizmette eski olsun yeni olsun her kardeşime ısrarla tavsiye ediyorum Üstadın 1000 talebeye bedel dediği Zübeyir Gündüzalp Ağabey'in hayatını, Üstad Hz. lerine hizmetini çok güzel anlatmış. Yazarın emeğine sağlık... Ben bu kitapla HİZMET ne demekmiş anlamaya başladım RABBİM ONLARA YARATTIĞI VARLIKLAR ADEDİNCE RAHMET ETSİN İNŞALLAH, BİZLEREDE İZLERİNDEN SÜRÜNEREKTE OLSA GİDEBİLMEYİ NASİP ETSİN

221553_k_5657.jpg

ebrar172

Talebe
"Kalp İbresi" M.Fethullah Gülen...

İnsan bir köyden diğerine bir şehirden bir başkasına
hele bir ülkeden farklı bir memlekete giderken ne kadar düşünür , taşınır ,
hazırlık yapar ve yol için tedbirler alır...
Azizim , bir karyeden diğerine, bir ülkeden bir başkasına,
bir gezegenden diğer bir gezegene hatta bir sistemden daha başka bir sisteme değil
maddenin fizik aleminden , elektronlar ve nötronlar dünyasından hiç bilmediğin bir diyara göç etmektesin...

Ne kadar uzun olduğunu dahi takdir edemiyeceğin bambaşka bir seferle karşı karşıyasın.
Bu yolculukta ihtiyaç duyacağın eşyayı da kendi akl-u izanınla belirleyemezsin !!
Dünya da sefer için neler lazım olduğunu düşünüp tedarik edebilirsin;
fakat , dünyadan sefer söz konusu olduğunda ötelerin zâd ü zahîresini
ancak seni o yola sürükleyen ve sana seyahat gücü veren Kudreti Sonsuz'un mesajlarından öğrenebilirsin....

Nikap

Active member
Çok var en beğenerek okuduğum,Dilaver Selvi Kulun Yolculuğu...

Peygamber Efendimizin Miraç'a yolculuğundan bahsediyor.Harika bir kitap okumanız şiddetle tavsiye edilir.

þifaa

Well-known member
daha dün yeni bir kitaba başladım..Adı ''rüyadan devlete''..Osmanlı devletinin kuruluşunun ilk adımlarını anlatıyor..Çok beğendim diyebilirim..daha yarısındayım ama oldukça güzel bir anlatım ve üslup var..

yazar :Salih gülen