hulisi ormandan yana gibi görünüyor![]()
objektifilik adına harcadı bizi hulusi abi
hulisi ormandan yana gibi görünüyor![]()
Haklısın abi tam bu dediğin meseleye yani şu erkeklerin beğenmeme meselesi üzerine babacan bir abimizin lafı vardı ama yazarsam burdaki bayan kardeşlerimiz kendilerini kötü hissedebilirler.ama çok da gülerdik neyse
![]()
Abi sen Allah rızası için birini getiriyorsun birinin kapısına sonra adam kıla tüye takılıyor iş olmuyor e haliyle kızcağız kendini kötü hissediyor.. sen de arada zor durumda kalıyorsun. Bu her ne kadar normal olsa da pek hazzedilmeyen bir durum tabi.
Dindarlık ve Huy yani Tatlı Dil.. hem tatlı dil tatlı yüzden hoştur derler...
Bizler yarını öbür günü öteleri ve ötelerin ötesini, kabri berzahı hesap gününü sıratı ahireti cenneti düşünen Müslüman gençleriz.. Evliliğimizi de ilerileri düşünerek yaparız.. Biz ahiret yolculuğunda bizimle birlikte olacak, bizmle ötelerin ötesine gidecek bir kızı seçerken santimlere kilolara mı bakıp seçeceğiz. hadi diyelim kızın boyu 5 cm kısa kilosuda 5 kilo eksik.. 4 parmaklık boy 5 kilo et için kişi mi değiştireceğiz biz.. biz böyle adam(!)lar mıyız??
.)eyvAllah.. Vasat yolu her daim sağlamdır.hulisi ormandan yana gibi görünüyor![]()
Olurmu mübarek kardeşlerim harcarmıyım bizim ki Risale doğrultusunda özeleştiriobjektifilik adına harcadı bizi hulusi abi![]()
Hulusi abi bak ben diyorumki taifei nisa şu istekleri 500 le sınırlasalar çok daha mutlu olacak aileler..
KADINLARI MUTLU ETMEK İÇİN ERKEKLERİN YAPMASI GEREKENLER
01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
.
.
6797. Dayan,
6798. Katlan,
6799. Prestijli ol.
.
ERKEKLERİ MUTLU ETMEK İSTEYEN BAYANLARIN YAPMASI GEREKENLER
[FONT=trebuchet ms,sans-serif]01. Karnını doyur
02.Kumandasını ver
03.Dır dır etme
[/FONT]
abi korkunun ecele faydası yok
zamanı gelince bu maddelerin hepsini uygulamak zorunda kalacaksınız bunu biliyorsunuz öyle değil mi
gözünüzü korkutmayayım bari %99,99 ihtimal olsun yafu![]()
Sen de Efendimizden evlerinde, haftada bir tas çorba kaynamasını, haftada bir kez tencere kaynamasını istediklerinde Efendimizin ne yaptığını biliyorsun değil mi? :028:
Onlardan istediklerini yanında tut istediklerini de salıver gitsin... manalı güzel bir ayeti kerime var![]()
HANİ HAKSIZDA DEĞİL HULUSİ ABİ karşımızdaki insanın nasıl biri olmasını istiyorsak dönüp kendi yaptıklarımıza bakmamız lazım gelir,'ben ne yapıyorum ki ne bekliyorum' dememiz gerekir,yoksa bencillikten başka bişey değildir yaptığımız OBJEKTİFLİĞİN için teşekkürler hulusi abi :045:şimdi bir gün adamın biri diğerine soruyor ormanda yürüyorsun karşına bir ayı çıktı ne yaparsın nasıl kurtulursun diye..
adam da diyorki çeker silahımı vururum.. diğer adam diyor silahın yok üstünde..
adam diyor çeker bıçağımı saplarım ayıya.. diğer adam diyor bıçak da yok yanında..
adam bu sefer diyor yerden bir odun parçası alır onunla vururum.. diğer adam diyor odun parçası da bulamadın yakınında..
adam bu sefer de diyor bir taş alırım vururum ayının kafasına.. diğer adam diyor taş da bulamadın ne yapacaksın..
bizimki bu sefer diyorki: Be kardeşim sen benden yana mısın ayıdan yana mı(bu bilinen hikayedir teşbih maksadım yoktur)
Şimdi hulusi abi sen benden yana mısın nisalardan yana mı.. yahu belden aşağı vurdun bir tane ebrar hemen kırmızıyla gözümüze soktu o lafı![]()
işin şakası bir yana hakkaten öyle ablalarımızdan Allah razı olsun.. buralarda pek bulunmuyor ama yine de biz hayır dua edelim yerini bulurşimdi hulusi abi diyecekki buralarda öyle abi bulunmadığı için öyle abla bulunmuyor
![]()
HANİ HAKSIZDA DEĞİL HULUSİ ABİ karşımızdaki insanın nasıl biri olmasını istiyorsak dönüp kendi yaptıklarımıza bakmamız lazım gelir,'ben ne yapıyorum ki ne bekliyorum' dememiz gerekir,yoksa bencillikten başka bişey değildir yaptığımız OBJEKTİFLİĞİN için teşekkürler hulusi abi :045:
Estf kardeş sorun değil iki tane olsun yararlı konumihrimah kardesim gormedim sen eklemissin zaten bu hikayeyi kusurumuza bakma....
dediğim yanlış anlaşıldı galiba ben huy yönünden olarak demiştim,yani ben güzel davranırsam alacağım karşılık elbette güzel olur yani karşılıklı eleştirmek istemiştim,sonuçta her yerde de söylenmez mi güzel huylu olun diye eğer güzel huylu olursak karşımızdaki de zamanla etkilenmez mi?şimdi öyle bir söz söyledinizki ağrı dağını burdan kaldırıp şuraya koymaktan başka birşeye benzemedi..
"""karşımızdaki insanın nasıl biri olmasını istiyorsak dönüp kendi yaptıklarımıza bakmamız lazım gelir, ben yapıyorumki ne bekliyorum dememiz gerekir,...""""" demişsiniz.
yani ne kadar ekmek, o kadar köfte.. diyorsunuz..
yani eşler arasında mütekabiliyet esasına dayalı bir ilişki olmalı demiş oluyorsunuz.. yani bu şu demektir: ben yapayım ki o da yapsın.. veya tersinden: o yapsın ki ben de ona yapayım..
bu tür yaklaşım, bu mantalite ile yürütülen eş ilişkisi, ticari bir faaliyet için ortak olmuş iki kişinin ilişkisiyle aynı şey olur..
eşlerin asla karşılık beklememesi lazım.. eşlerin karşılık bekleyerek yaptıkları zaten samimi ve içten olmaz.. bu da aralarındaki muhabbete katkı sağlamaz.. eşler daima birbirlerine karşı fedakar olmalıdır, karşılık beklemeden yapacaklarını yapmalalılardır ve bir şey isteyeceklerse ben ne yaptım ki bunu istiyorum diye asla ama asla düşünmemeleri lazımdır ki zaten böyle düşünenlerin ilişkisi batında bitmiş zahirde var demektir..
dediğim yanlış anlaşıldı galiba ben huy yönünden olarak demiştim,yani ben güzel davranırsam alacağım karşılık elbette güzel olur yani karşılıklı eleştirmek istemiştim,sonuçta her yerde de söylenmez mi güzel huylu olun diye eğer güzel huylu olursak karşımızdaki de zamanla etkilenmez mi?
yanlış mıyım?