Hanımından Korkan Ayağa Kalksın

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Elazığ’da adamın biri kahveye girer ve oyun oynayanlara hitaben:

“Hop abeler, bi dakka. Hanımından gorhanlar ayağa gahsın.”

Ani bir gürültü, haydaaa herkes ayakta. Bir kişi hariç.

Kahvenin tamamı hayretler içinde.

Soruyu soran adam, oturan adama yaklaşır ve:

“Abe helal olsun be, deliganlı adam mışsın.

Harbiden sen hanımından korkmaz mısın?”

Adam nefes nefesedir. Heyecanı biraz geçince:

“Yav gardaşım ele bi laf ettin ki, dizlerim bağı çözüldü, galhamadım.” der.
biggrin.gif
biggrin.gif

Tarihci

Marmara Tarih
işte bu kadınlar böyle korkunc varlıklar ama iyiki Rabbim biz erzurumluları yaratmış... :D yoksa erkek camiası komple kadından korkan çekinen erkeklerden müteşekkil olacaktı...

Tarihci

Marmara Tarih
herkes kadınlardan korkuyormuşya.... biz erzurumlular kadınlarından korkmazlar, ve erkek camiasını ayakta tutan erkeklerin çoğu erzurumludur.. erzurumlu hayırlı kadınlar da zaten eşlerinin kendilerinden korkmasını istemez veya böyle bir beklenti içinde olmazlar.. hoş olsalarda bir şey olmaz :)

mihrimah

Talebe
herkes kadınlardan korkuyormuşya.... biz erzurumlular kadınlarından korkmazlar, ve erkek camiasını ayakta tutan erkeklerin çoğu erzurumludur.. erzurumlu hayırlı kadınlar da zaten eşlerinin kendilerinden korkmasını istemez veya böyle bir beklenti içinde olmazlar.. hoş olsalarda bir şey olmaz :)
:)
Anlamadım siz ayrı konuşuyorsunuz, sivas'lar yiğidin harman olduğu yerdir bu şehir derler, urfa başka der..Ama gerçek hiç değişmez:))))))))

nurhadimi

üye Sorumlusu
işte bu kadınlar böyle korkunc varlıklar ama iyiki Rabbim biz erzurumluları yaratmış... :D yoksa erkek camiası komple kadından korkan çekinen erkeklerden müteşekkil olacaktı...

şimdi desem ki abi sizin nisa fobisi:D hortladı mı ne oldu

yahut bu sözlerinizle tezinizle çelişki içerisindesiniz

acaba doğru olur mu???????:confused::rolleyes:

Tarihci

Marmara Tarih
şimdi desem ki abi sizin nisa fobisi:D hortladı mı ne oldu

yahut bu sözlerinizle tezinizle çelişki içerisindesiniz

acaba doğru olur mu???????:confused::rolleyes:

yo bende bir fobi veya başka bir şey yok ama taifei nisa erkeklerin kendilerinden korkmalarından ve çekinmelerinden ve sözlerini dinlemelerinden gayet memnun görünmekteler ve bununla övünenler de var bu veriler ışığında konuşuyorum :)