...geç...
H hulusi Well-known member 19 Nis 2008 #304 Lebbeyk' Alıntı: ...mek... Genişletmek için tıkla ... men..
Huseyni Müdavim 22 Nis 2008 #312 kır............ ya bu kelime neden üç harfli? 3 ten fazlası çokmu yakıyo?
L Lebbeyk Well-known member 23 Nis 2008 #314 karaelmas' Alıntı: kır............ ya bu kelime neden üç harfli? 3 ten fazlası çokmu yakıyo? Genişletmek için tıkla ... he yaa karaelmas benzine zam gelmiş adminler yakamızda ...pıro...
karaelmas' Alıntı: kır............ ya bu kelime neden üç harfli? 3 ten fazlası çokmu yakıyo? Genişletmek için tıkla ... he yaa karaelmas benzine zam gelmiş adminler yakamızda ...pıro...
L Lebbeyk Well-known member 23 Nis 2008 #316 ebrar172' Alıntı: pıro mu...oda ne olaki... puro markası falanmı..? Genişletmek için tıkla ... yok ebrarım puro ya yol açılsın diye mecburen pıro dedim artık sigaraya doğru yol alırız ama lafta inşallah yeşilaycıyım seni puro demiş kabul ediyorum.. ...pero...
ebrar172' Alıntı: pıro mu...oda ne olaki... puro markası falanmı..? Genişletmek için tıkla ... yok ebrarım puro ya yol açılsın diye mecburen pıro dedim artık sigaraya doğru yol alırız ama lafta inşallah yeşilaycıyım seni puro demiş kabul ediyorum.. ...pero...
S SaYa Well-known member 23 Nis 2008 #319 deli............................... bide poyraz eklesem mi ki