hayallerdeki üniversite

Kýrýk Testi

Well-known member
yeni yeniden ve yine
söz gechiremiorum nefrete
hayallerdeki üniversite
göremiorum hani nerde
atta gitmish belkide
kus hadi nefretini bekleme

evet sen trigonometri
yetti artık, canıma tak etti
dönüshümü, tersi bilmemnesi

ya karmashık sayılar
chok karmashıktılar
akıl mantık var arkadashlar
öss kasmaz bu kdr

kimya desen ayrı bi bela
gel chöz shu soruları sıkıosa
organii ezberlemek shart be baba
sonra dersin kimya kim ya

lise de bitti be baboli (nerde:(:()
özlicem galiba herbishii
olur da kazanırsak üniversitei
unutur buralar artık bizi

ağliiciim galiba sayın seyirciler
aklımda hala chözdüüm testler
elinde olan heycanını gizler
ünide bashlar bambashka stresler..:):):)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
15 Hazirandan uzaksa da Allah kolaylik versin insaAllah... tum kardeslerimiz hakkinda hayirlisi olsun..
Turkiye zor memleket vesselam.. hem Dunyevi hem uhrevi meselelerde Allah yardimciniz olsun.. :eek:

Hiçdem bile zor değil benim canım memleketim .. Kırk yıl özgür olarak yaban ellerde yaşıyacağıma kırk yıl köle olarak memleketimde yaşarım :)

Amenna lakin Resülü zişan a.s.v. efendimize bile zulum edilmeseydi o hicret etmezdi çünkü mekkeyi mescidi haramı çok seviyordu ...

ama zulmedildi ve o Mubarek Nebi, hicret etti... ve bu hicret ile Islam devleti buyuk genislemeler kazandi...

ve kabul edin ki; Gurbette gurbet yasamak, vatanda gurbet yasamaktan kolaydir..

vatanimizi sevmedigimizden burada degiliz ki yani sonucta.. istanbul ozlenmezmi...
herkes icin hayirlisi ne ise o olsun ins...

.

bikes

Member
ağliiciim galiba sayın seyirciler
aklımda hala chözdüüm testler
elinde olan heycanını gizler
ünide bashlar bambashka stresler..:):):)

eski günlerim aklıma geldi çözemediğim soruları rüyamda çözdüğüm bile olurdu.:)vayyyy be ama keşke bu kadar uğraşmasaymışım..hiçbirşey hayal ettiğimiz gibi olmuyor çünkü...

Allah yardımcın olsun kardeşim...

Kýrýk Testi

Well-known member
oldu olacak bide vatan haini ilan edin abi ya.. :(
Turkiye zor memleket...dedim... yanlissa buna yanlis deyin...

40 yil gecirmeden bizde kavusuruz ins. 1/4 tamam etmisiz nerdeyse... :(
est kardeşim ben öyle demek istemedim :(:(
mutlaka zorlukları vardır ama her millet bir insan gibidir ,bir insanın tüm yönleri kusursuz olmadığı gibi bir milletin tüm bireyleri de temiz değildir
ama bir gercek var ki avrupadan daha temiz çünkü biz manevi değerlerimizi yitirmedik.

est kardeşim ben öyle demek istemedim :(:(
mutlaka zorlukları vardır ama her millet bir insan gibidir ,bir insanın tüm yönleri kusursuz olmadığı gibi bir milletin tüm bireyleri de temiz değildir
ama bir gercek var ki avrupadan daha temiz çünkü biz manevi değerlerimizi yitirmedik.

sozum size degildi ki urayba..:)
Gulu seven dikenine katlanir... dikenler yuzunden Gule cirkin denmez... benimde niyetim o degildi zaten...
Gulden gozu kamasan dikeni gormez aslinda..:eek: bunu yapabilmek mi gerek gercekci olup dikenlerden sakinmakmi...:rolleyes:

ya neyse iste.......:)

sakınacak kadar ne var ki Türkiyede avrupada olmayan :confused::confused::confused:

Aslinda asil olan bizden kotu durumda olanlara bakip sukretmek...

iyi durumda olanlarada bakip ilerlemeye calismak, gayret etmek...

butun demek istedigim bu aslinda...:eek:

Turkiye Arvupa nin halinde olmadigi icin binler sukur... ama sanirim Turkiyede dindarlar uzerinde olusturulan baskidanda haberdarsiniz...bu konuda daha iyi memleketlere bakincada...... insan farkli dusunebiliyor... ama belki ben yanlis hatirliyorum ulkemi...

herneyse...