özlemek öyle zor ki...vede öyle yorucu... unutmayı özlüyorum en çok...:028:
E ebrar172 Talebe 6 Nis 2009 #61 özlemek öyle zor ki...vede öyle yorucu... unutmayı özlüyorum en çok...:028:
VUSLAT Well-known member 7 Nis 2009 #62 karahan42' Alıntı: geçmişe dair hiç bir günümü özlemiyorum çünkü hepsi çile ve sıkıntılarla geçti ve öylede devam ediyor Genişletmek için tıkla ... çile ile geçen günler size Efendimizi (s.a.v) hatırlatır inşaAllah...:gül: Allah (c.c) yâr ve yardımcınız olsun kardeşim inşaAllah...selâmetle...
karahan42' Alıntı: geçmişe dair hiç bir günümü özlemiyorum çünkü hepsi çile ve sıkıntılarla geçti ve öylede devam ediyor Genişletmek için tıkla ... çile ile geçen günler size Efendimizi (s.a.v) hatırlatır inşaAllah...:gül: Allah (c.c) yâr ve yardımcınız olsun kardeşim inşaAllah...selâmetle...
S SaYa Well-known member 25 Nis 2009 #64 ebrar172' Alıntı: özlemek öyle zor ki...vede öyle yorucu... unutmayı özlüyorum en çok...:028: Genişletmek için tıkla ... :gül:
ebrar172' Alıntı: özlemek öyle zor ki...vede öyle yorucu... unutmayı özlüyorum en çok...:028: Genişletmek için tıkla ... :gül: