Hayirli bi rizik kapisinin açilmasi icin..

Kardeslerim hep beraber bu hafta is icin bundan snraki haftalarda gmnlumuzdeki guzel istekeler icin beraber duaalr edip cuma gunu bu dualar hurmatine istiycez insallah.hep beraber okuyiruz bu dualari.önumuzdeki hafta lar daha çok dua okuycaz insallah 4444 tefriciye okuruz hep beraber 41 yasini serf okuruz rahman sureleri okuruz esmalari zikrederiz.gunu gelincede gönullu bi arkada^imiz duasini isimlerimizle beraber anarak yapar insallah.

neden kimseler okumuyorrrrr ben okuyup bitiririm sorun deil ama kimin duas1 kabül olucak bilinmez canlar...hayd1n üç bes ne ise sizlerde kat1l1n:002::002::002:

iyinesil

Well-known member
ya açar bakarız nazm-ı celilin yaprağına
ya da üfler geçeriz bir ölünün toprağına
inmemiştir hele kuran bunu hakkıyla bilin
ne mezarlıkta okunmak ne de fal bakmak için...(M.A)

geçen gün çarşıda arkadaşlarla gezerken ezan okunuyordu.Kulaklarımız ister istemez bir konuşmaya şahitlik etti.ellili yaşlardaki bir adam yanındakine "hadi namaza gidelim"dedi."bak ezan okunuyor."Adam dudak büktü ve şu sözler döküldü dudaklarından.
"ben namazı bıraktım ne zaman namaza başlasam işlerim ters gidiyor."...
malının artması için zekat verenler,işlerinin rast gitmesi için ibadet edenler,yüzünün nurlanması için teheccüd kılanlar...
ümmetin selameti yanlız ve yanlız O istediği için Onun rızası için yaşadıkça mümkün olacaktır vesselam...
(bugün cumadır...rabbim herkese hayırlı bereketli kazançlar ve iş kapıları açsın)

saol kardesim bakaca1m insALLAH ben henuz sizin gibi mesaj gönderem1yorum 250 olmas1 gerek1yormus.sen o sek1lde dua et kardes1m ALLAH kabul ets1n 1nsALLAH