Hediyeleşelim

_vatan_

Well-known member
[DM="Ne Zaman Anarsam Seni"]video/xcplep_mehmet-emin-ay-ne-zaman-anarsam-sen_lifestyle"][/DM]

Gecenini bi vaktinde bana hediye hazırlayan Nikap Kardeşime Teşekkür etmeyi borç bildiğim Gibi En sevdiğim İlahiyi Hem Nikap kardeşime , Risaleforumda Bulunan Bütün Kardeşlerimize,yeni Üye Olan kardeşlerimize İlk hediyeleri Olarak Vede Zuhr Abime Armağan Olsun İnş.Umarım beğenirsiniz.Saygılarımla

Berrin1

Member
lb04.gif

crazy7ghost

Yeni Üye
Forma yeni katılanlardanım. Hediye için Allah razı olsun. Site yapısını cözmeye çalışıyorum. Allah cc buradan sizlerden istifade edebilmeyi nasib etsin.

Selam ve dua ile...

Nikap

Active member
[DM="Ne Zaman Anarsam Seni"]video/xcplep_mehmet-emin-ay-ne-zaman-anarsam-sen_lifestyle"][/DM]

Gecenini bi vaktinde bana hediye hazırlayan Nikap Kardeşime Teşekkür etmeyi borç bildiğim Gibi En sevdiğim İlahiyi Hem Nikap kardeşime , Risaleforumda Bulunan Bütün Kardeşlerimize,yeni Üye Olan kardeşlerimize İlk hediyeleri Olarak Vede Zuhr Abime Armağan Olsun İnş.Umarım beğenirsiniz.Saygılarımla

Teşekkür ederim _vatan_ kardeş gecenin bir vaktiydi Çünkü dışarıda Annelerini kaybetmiş 6 köpek yavrusunun ağlamaları uyutmamışdı..Çok şükür Belediyeye haber verdik ilgilendiler.Ayrıca ilahi çok güzel sağolun :)