Hediyeleşmek sünnettir. Peki siz annenize ne aldiniz?

fasafiso

Well-known member
şimdi siz katılıyosunuz da ben burda bi duygusal moda geçeyim ;)

onlar bizi 9 ay 10 gün karınlarında taşıdı biz hediye bile alamıyo muyuz boğazdan kısacaz

ki onların en son isteğeceği şey

bence annelerimize en güzel hediye hayırlı imanlı evlatlar olmak ( yani bu annemin düşüncesi biraz ama )

Zuhr

Talebe
bence annelerimize en güzel hediye hayırlı imanlı evlatlar olmak ( yani bu annemin düşüncesi biraz ama )
----------------------

bu düşüncede olan annelerin sadece elleri değil ayakları da öpülür ..

ben henüz birşeye karar verip alamadım ..
işin kötüsü o gün aynı zamanda annemin doğumgünü .. hiç kaçarımız yok :006: :p

Zuhr

Talebe
ben hiç anneler gunu kutluyamadım nasib değilmiş, anneme rabbimizin bize hediye ettiği,rahmete vesile kuranı kerim okuyup bol bol dua hediye edecem malesefki kabrine gitme imkanımda yok..........

Bende; annemin ruhuna Fatiha okuyabilirm ancak......................

annesizliği yaşamayan ne olduğunu bilemiyor işte .. Hakkınızı helal edin canlar ..
inşallah daimi birlikteliği yaşarsınız ..
Rabbim sabrınızı artırsın ..

memluk

Hatim Sorumlusu
helallik bir şey yok nuktepira ,biz kadere rıza gösterdik . biliyoruzki rabbim ebedi hayatta buluşturacak ve bize teselli olan yanı ne biliyormusun habibullahda yetim ve öksüz büyüdü bizler aynı kaderi paylaşıyoruz buda bize yeter (ha bak benim de doğum gunum anneler gunune denk geldi)

ebrar172

Talebe
----------------------

bu düşüncede olan annelerin sadece elleri değil ayakları da öpülür ..

ben henüz birşeye karar verip alamadım ..
işin kötüsü o gün aynı zamanda annemin doğumgünü .. hiç kaçarımız yok :006: :p

nukte kahve takımı alalım...
icon10.gif
icon10.gif

mihrimah

Talebe
özür dilerim dostum...: ((

ben yeni gördüm...affedin yahu bizde burada hediyelerden bahsediyoruz...kötü oldum şimdi...Rabbim rahmetiyle kuşatsın mekanı cennet olsun...
ESTF. CAN EBRAR....
Biz yıllardır alıştık artık öyle ki, hani kazalar sonunda "anne" diye bir refleksi olurya insanın, onlar bile yok oldu. Her refleksin sonunda duyduğun üzüntüden olsa gerek Rabbim aldı bizden.
Siz devam edin lütfen

VUSLAT

Well-known member
:(
ben hiç anneler gunu kutluyamadım nasib değilmiş, anneme rabbimizin bize hediye ettiği,rahmete vesile kuranı kerim okuyup bol bol dua hediye edecem malesefki kabrine gitme imkanımda yok..........

Bende; annemin ruhuna Fatiha okuyabilirm ancak......................

canlarım ya üzüldüm...:016:

Cenab-ı Allah gani gani rahmet etsin inşaAllah...
benimde annem yanımda değil...
Ankara'da... hediye almadım üzgünüm...:041:

bardak

Well-known member
Yanımızda olsada olmasada gönlümüzde olan annelerin "ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN" DİYEYİM...

Onlar bizim herşeyimize katlanıyor...Başkasına kızıyoruz bazen onlara ters davranıyoruz,mutlu oluyoruz onunda bizimle mutlu olduğunu görüyoruz,düşüyoruz Anne diyoruz,elimize çöp batsa anam diyoruz, aklımıza gelmeyen herhalde bigün dünyada ayrılık olabileceği...Annem "kişi sevdiğiyle berabermiş" ben SENİ ÇOK SEVİYORUM...

Umarım ve dua ediyorum ki inşaallah hepimiz ahirette en güzel yerde Efendimizle,Sahabe-i Kiramla,ailemizle en mutlu hallerde oluruz...

((AMİN..AMİN..AMİN...))