Hediyeli Sorum Var

molla_zehra

Well-known member
:) :) :) :)
YAHU SERGERDAN ABİİİİİİ
KORKUTMAK ZULÜMDÜR BİLESİN ;D
HAKİKATTEN HEDİYE VERMEYİP BÖYLE MUZIPLIK YAPACAĞINI DÜŞÜNEMEDİM :p

illailayh

Active member
abi sana inanamıyorumm yaa ödüm koptu vallahii üstalik sestee sonuna kadar açıktı ışıklar kapalı:( ben bu gece ölmezsm iyi valla:( bi kitabıu hakettim yanii :O

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Sergerdan ' Alıntı:
kayıp_gül ' Alıntı:
aman yarabbim o nasıl bir fark,korkudan ödüm koptu, :O
Canıma degsin desem kızmazsınız demi :)

Sergerdan bir hadisi şerif sölim mi ?
Hatırladığım kadarıyla Resulu zişan a.s.v. şaka dahi olsa mümini korkutmayı telaşlandırmayı tedirgin etmeyi yasaklamısdır...
HTML:

<table style="border: 1px solid rgb(245, 147, 105);" align="center" bgcolor="#ffffff" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="400"><tbody><tr><td height="64" valign="top" width="199">[img]http://www.resulullah.org/images/logo.gif[/img]</td><td rowspan="2" valign="top" width="201">[img]http://www.resulullah.org/images/res_10.gif[/img]</td></tr><tr><td style="padding: 10px;" align="center" height="146" valign="top"><font style="font-size: 14px;" color="#990000" face="Tahoma">[b]Abdullah ibni Mes´ûd radıyallahu anh anlatıyor:

Bir yolculukta Resûl-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem ile beraber
bulunuyorduk. Allah´ın Elçisi abdest bozmak için yanımızdan ayrıldı. O
sırada iki yavrulu küçük bir kaya kuşu gördük ve yavruları aldık. Ana
kuş yavrularını kurtarmak için tepemizde çırpınmaya başladı. Derken Hz.
Peygamber geldi ve

- "Yavrularını alıp da bu kuşu kim tedirginetti? 

Verin ona yavrularını!" buyurdu.

Resûl-i Ekrem, bir defasında da yaktığımız karınca yuvasını gördü ve "Bunu kim yaktı?" diye sordu. "Biz yaktık" dedik. 

- "Şunu iyi biliniz!" buyurdu. 

- "Ateşle azâb etmek, sadece ateşi yaratanın yapacağı şeydir."

[/b]</font>
<font style="font-size: 10px;" color="#999999" face="Tahoma">Ebû Dâvûd, Cihâd 112, Edeb 164.</font></td></tr><tr align="center"><td colspan="2" height="20">[url="http://www.resulullah.org/"]<font style="font-size: 10px;" color="#ee5208" face="Tahoma">Resulullah.org</font>[/url]</td></tr></tbody></table>

</p>

SaYa

Well-known member
ama yinede korkunçmuş.....uyarın içinde sağol abisi :)_________________________________________________ama yinede ablamı çağırdım yanıma ;D

illailayh

Active member
seni uyardılar saya sanslısınn:)ben gece yarısı ışıklar kapalı seste sonuna kadar açıkken baktım bide dalmıştım farkı bulayım die abooo ödüm koptu valla :embarrassed:

molla_zehra

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
seni uyardılar saya sanslısınn:)ben gece yarısı ışıklar kapalı seste sonuna kadar açıkken baktım bide dalmıştım farkı bulayım die abooo ödüm koptu valla :embarrassed:

AHHH SERGERDAN ABİ AHH :)
HEP SENİN YÜZÜNDEN ;D

SaYa

Well-known member
illailayh ' Alıntı:

bilmediğin yerlere bakmazsın bi daha .....;D