Cevap: Her güne bir hadis..
Günün Ayeti
Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. Ve "Rabbimiz! Sen bunu boş yere yaratmadın, Sen yücesin, bizi ateşin azabından koru." derler.
Al-i İmran: 191
Günün Hadisi
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial]Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah Teala hazretleri diyor ki: "Kulum, hakkımda nasıl bir zan yürütürse ben öyleyimdir. O, beni zikredince ben onunla beraberim, O beni içinden geçirirse, ben de onu içimden geçiririm. O, beni bir cemaat içerisinde anarsa, ben de onu, onunkinden daha hayırlı bir cemaatte anarım. O, bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım. O bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim."[/FONT]
Günün Sözü
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial]Allah, mülk ve saltanat sahibidir. Kendisine baş eğene, bu topraktan yaratılan dünya şöyle dursun, yüzlerce mülk, yüzlerce saltanat ihsan eder. [/FONT]
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)
Günün Duası
Allâh'ım, yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım.
Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden,
ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım.
Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım.
Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.
Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl.
Bize dünya ve âhiret iyiliği ver, ey merhametlilerin merhametlisi!
Âmîn... Âmîn... Âmîn...