hey alttaki uyeee

ARİF

Well-known member
ben haksızlık yapan olmuşum görememiştim ama .kardeşlerden özür diliyor ve bu konuda hep beraber dikkatli olalım inş.kayıp gül ve tarihçi sonuna kadar haklıdır bu konuda osman kardeşide biz yanılttık herhalde . allah af etsin.ne diyelim

alttaki üye kardeş bize dua etsin kardeşlerde af etsin.

Tarihci

Marmara Tarih
yok abi kimseyi rencide etmeye gerek yok gülen yüzle yumuşatmayı arzu etmiştim ama sizede destek vererek bitirmiştim
sadece ben göremeyince abide haksızlık olmazmı deyince haksızlık olur tabi diye düşünerek yazdım
inş. kırmadık haddimizi aşmadık kırmışsak üzülürüz.siz bizlerin abisisiniz yol göstereceksiniz tabiki

Estağfurullah kardeşim, kırılmadım. Olurya örnek görmemişseniz, görmeyi istemek hakkınızdır yani, ona binaen sordum kopyalayayım mı diye.. Allah kimseye haddini aştırmasın evvela bana..

kayýp_gül

Well-known member
ben haksızlık yapan olmuşum görememiştim ama .kardeşlerden özür diliyor ve bu konuda hep beraber dikkatli olalım inş.kayıp gül ve tarihçi sonuna kadar haklıdır bu konuda osman kardeşide biz yanılttık herhalde . allah af etsin.ne diyelim

estağfurullah ARİF bey,özür dilenecek bir kusurunuz yok....

nurhadimi

üye Sorumlusu
heeey alttaki üye
tavsiye ederim ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol

(bu arada muhabbetinizi baltaladım galiba kusura bakmayın)

Tarihci

Marmara Tarih
ben haksızlık yapan olmuşum görememiştim ama .kardeşlerden özür diliyor ve bu konuda hep beraber dikkatli olalım inş.kayıp gül ve tarihçi sonuna kadar haklıdır bu konuda osman kardeşide biz yanılttık herhalde . Allah af etsin.ne diyelim

Haksızlık veya özürlük bir durum yok yahu, gözüne çarpmamış olabilir. İnsanlık halidir gayet normaldir. Allah cümlemizi affetsin..

Alttaki üye kusuruma bakma üstündeyim ama merak etme sen de çıkarsın bir gün üste :) Dua et..

tetik

Active member
100 cekeim bisi olmas :)
altaki üyeye nasihat edim kimseye ezik muamelesi ypma yasık belki üzülür

aski basite alanlari haftada gomlek degistirme sayisinin 2 kati kadar haftada sevgili degistirenleri ve hepsinin arkasindan aglayanlari vucutlarini sadece bi obje olarak gorenleri...
insanlara saygi duymayanlari karsIlikli gorus belirtmenin kavga oldugunu sananlara eziklik muamelesi yapmadan edemiyorum :eek:
rabbim beni affetsin aminnn

hey alttaki uye kalbin aglasada gulumse inadina

kayýp_gül

Well-known member
hergun yapıyorum onu kalbım ağlasa da inadına gülüyordum..
ama bugun kalbimin sessiz ağlamalarına gülümsemelerim yenik düştü gözyaşlarım kazandı.....:(

alttaki üye ,
Kendine saygını yitirmene neden olacak hiçbir şey yapma.

nurhadimi

üye Sorumlusu
ALLAH razı olsun çok güzeldi sabah namazında yüze çarpan su gibi kendime getirdi

heeyyy alttaki üye

amelinde rızayı ilahi yi esas gaye edin

tetik

Active member
ALLAH razı olsun unutmayacaklarımızın arasında inşaallah

hey alttaki üye iki düşün bi konuş

aslinda 99 defa dusun 100.cude soyleye uymaya calisanlardanim ama her zaman yapamiyorum :eek: rabbim affetsin amin

hey alattaki uye

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Her bir dinin kendine has bir ahlakı vardır, İslam`ın ahlakı hayadır." unutma!!!