Heyttt beee...

bardak

Well-known member
12299982105hmMzNX.jpg

BekLiyorum..

Bazen oyuncağı eLinden aLınan bir çocuk gibi üzgün,

Bazen bayramLık ayakkabıLarı iLe uyuyan bir çocuk gibi şen,

Bazen oyun parkında oynayan bir çocuk gibi özgür,

Kısacası bir çocuk gibiyim ve o çocuk edasıyLa bekLiyorum,mavi geçitLerden geçip, gelecek oLanı...

bardak

Well-known member
yaprak1.jpg

Dayan be gönlüm!...Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr...Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!...Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!...Ama dayan gönlüm!..Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!...

Canım benim kusura bakma Lütfen ben nedense geç gördüm, geç oldu ama gerçekten çok beğendim katkını...

Seni buralarda görme ayrıcalığını yaşattığın için çok teşekkürler...

_bamteli_

Well-known member
yaprak1.jpg

Dayan be gönlüm!...Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr...Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!...Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!...Ama dayan gönlüm!..Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!...

cok güzel...

bardak

Well-known member
Aşıkta, ma'şukun arasına

masuk_esmalale.jpg

Hak yolunda giden erenlere, ayak olmayan baş, eksik olsun,

o gönül ki candan o sevdaya dalıp gark olmaz, yok olsun.

Dediler ki;

“Aşıkta, ma'şukun arasına bir kıl bile sığmaz.”

Bu sebepledir ki, ben bir kıl kesildiğim halde oraya sığamadım."

Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rûmî

bardak

Well-known member
altintepsi_esmalale.jpg

Biz mutluluğun altın tepsi içersinde bize sunulmasını bekliyoruz. Yani birilerinin bize mutluluğu vermesini, mutluluğun bize verilmesini istiyoruz. Dostlar mutluluk verilmez! Mutluluk eğer onu üretir ve başkalarına verirsek bizim olur.

Mutluluk, almak değil vermektir!

...Sıtkı Aslanhan/ Hayata Gülümse...

Nûrolog

Well-known member
m07ne0.jpg

''Pek çok insan yakında olanı uzakta arar. Hazine eşiğinin altındadır ama hırs ve sabırsızlık onu uzaklara doğru sefere çıkarmıştır. Doktoru hemen yanıbaşında iken o semt semt doktor arar. Okunu vuracağı ava değil vuramayacağına atar. Böyle...ce ömür sermayesini yele verir ve elinde yol yorgunluğu kalır.''

Hz.Mevlana

Nûrolog

Well-known member
261286778_604dcc1d5d.jpg

Dert; Allah 'ı gizlice anmana vesile olacaksa tüm dünya malından yeğdir. Dertsiz dua soğuktur. Dertli dua gönülden, aşktan gelir. *Dertli kişinin tereddüt ve elemle dolu gönül evi vardır. Onu dinlemek, o eve pencere açıp havalandırmak demektir....

Ey edepli kişi! Derdin tazelensin istemiyorsan, bu doktorun önünde soru sormayı bırak da başını yere koy.(Allah 'a secde et)

HZ. MEVLANA