nurul reþha
Well-known member
ayyy yerim ben seni
sonunda çayı sallamaktan kurtuluyoruz
insan bu yumurtaya kıyamaz ama müzelik tam
kalabalık ailelere
Bende en çok ilkini sevdim paketle dolaşmak çok zor oluyo zaten ama annelerde bebekli olanı sevmişlerdir herhaldebu ne ya sadece ilkini sewdim
tam benlik
Bende en çok ilkini sevdim paketle dolaşmak çok zor oluyo zaten ama annelerde bebekli olanı sevmişlerdir herhalde
olur olur olmadı biz size demirden yapar üzerinede sünger çekeriz kendi usulümüze uydururuz yeğenler sağolsun artık bol risaleli günler geçirirsiniz yeğenlerinizle nur dede serisi falanevet olabilir, üç tane cimcime yeğenim var aslında sandalye de olabilir ama ne bileyim kullanışlı olur mu
olur olur olmadı biz size demirden yapar üzerinede sünger çekeriz kendi usulümüze uydururuz yeğenler sağolsun artık bol risaleli günler geçirirsiniz yeğenlerinizle nur dede serisi falan
Gerçekten öyle ya hu ne hoştur bizde geçtiğimiz senelerde mahallenin çocuklarını toplayıp minik dersler yapmıştık tekrar gelmeleriiçin her gün çocuklara şeker çikolata veriyorduk bayılıyorlardı hey gidi günlerhee maşaallah tahayyülü bile tebessüm ettiriyor inşaallah öyle oluruz
Gerçekten öyle ya hu ne hoştur bizde geçtiğimiz senelerde mahallenin çocuklarını toplayıp minik dersler yapmıştık tekrar gelmeleriiçin her gün çocuklara şeker çikolata veriyorduk bayılıyorlardı hey gidi günler
öyle oluyor değil mi biraz ama olsun şakirt atalarımız ne demiş ''ŞAKİRTİN HALİNDEN ŞAKİRTLER ANLAR''yalnız konuya bak hele
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
öyle oluyor değil mi biraz ama olsun şakirt atalarımız ne demiş ''ŞAKİRTİN HALİNDEN ŞAKİRTLER ANLAR''
est... biz burda güreş yapmıyoruz ki öyle bişey olsa bile uhuvvet adına ben kendi bileğimi kendim bükerim kardeştmm sustum seninle yarışamam ne demişler bükemediğin eli öpersin