nurul reþha
Well-known member
ayyy yerim ben seni
sonunda çayı sallamaktan kurtuluyoruz
insan bu yumurtaya kıyamaz ama müzelik tam
kalabalık ailelere
Bende en çok ilkini sevdim paketle dolaşmak çok zor oluyo zatenbu ne ya sadece ilkini sewdim![]()
tam benlik
Bende en çok ilkini sevdim paketle dolaşmak çok zor oluyo zatenama annelerde bebekli olanı sevmişlerdir herhalde
![]()
olur olur olmadı biz size demirden yapar üzerinede sünger çekeriz kendi usulümüze uydururuz yeğenler sağolsunevet olabilir, üç tane cimcime yeğenim var aslında sandalye de olabilirama ne bileyim kullanışlı olur mu
![]()
olur olur olmadı biz size demirden yapar üzerinede sünger çekeriz kendi usulümüze uydururuz yeğenler sağolsunartık bol risaleli günler geçirirsiniz yeğenlerinizle nur dede serisi falan
![]()
Gerçekten öyle ya hu ne hoştur bizde geçtiğimiz senelerde mahallenin çocuklarını toplayıp minik dersler yapmıştık tekrar gelmeleriiçin her gün çocuklara şeker çikolata veriyorduk bayılıyorlardıhee maşaallah tahayyülü bile tebessüm ettiriyor inşaallah öyle oluruz![]()
Gerçekten öyle ya hu ne hoştur bizde geçtiğimiz senelerde mahallenin çocuklarını toplayıp minik dersler yapmıştık tekrar gelmeleriiçin her gün çocuklara şeker çikolata veriyorduk bayılıyorlardıhey gidi günler
yalnız konuya bak hele
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR![]()
öyle oluyor değil mi biraz ama olsun şakirt atalarımız ne demiş ''ŞAKİRTİN HALİNDEN ŞAKİRTLER ANLAR''
![]()
est... biz burda güreş yapmıyoruz ki öyle bişey olsa bile uhuvvet adına ben kendi bileğimi kendim bükerim kardeştmm sustum seninle yarışamamne demişler bükemediğin eli öpersin
![]()