hknco nun resimleri

hknco

Well-known member
abiler işte yeni oda arkadaşım ;D ve gece o uyurken gizlice fotograflarını çektim :D

koydum buraya inşallah görmez resimlerini

vay uyuyor tembel yakında diğer resimleride burada oalcak :p durmadan yemek yiyor bu hızla giderse Nevzatt abimden bişle şişko olacak

uykulu uykulu çektim uyuyordu tembel bu benim bu dönemki oda arkadaşım :pyorumları bekliyorum ...

hknco

Well-known member
evet
;D hemde züper gerçek varya obur obur daha baş parmağım kadar ama :p maşallah .... durmadan yiyor .videoda yollucam yakında orda daha net göreceniz ne menem bişi o :D

FaKiR

Meþveret Bþk.
hknco kardes bi kedi kopek kus alsaydin ne bileyim,nerden esti tosbaga almak. :sleepy:
neyse Orijinal bi fikir, :D Allah muhabbetinizi arttirsin :D

hknco

Well-known member
hehe varya Kuran okuyunca böle yuvasında durmuyor ...

ben ne zaman bir şey okusam gürültü yapıyor yakında çok yakın da youtube düşürecem onu :p herkes görecek insan içine çıkacak hali kalmayacak _________________________________________________
fezapilotu ' Alıntı:
hknco kardes bi kedi kopek kus alsaydin ne bileyim,nerden esti tosbaga almak. :sleepy:
neyse Orijinal bi fikir, :D Allah muhabbetinizi arttirsin :D

işte o an işte abileri kıramadım bizim köpeğin resminide koymuş bulunuyorum . Ağabeylerim siz isteyin yeterki reis bakın nasıl poz veriyor ;D

bu bizim köpek :D koyunları bekliyor .

molla_zehra

Well-known member
ABLAMINDA ESKİDEN KÜÇÜKKEN ALIP BESLEDİĞİ BİR SİVAS KANGALI VARDI.ADINI HEJAR KOYMUŞTU :)
VALLAHİ ADI HEJAR'DI AMA HİÇ ZAVALLIĞI YOKTU.KAÇ KEZ KOŞTURDU YEĞENLERİ ;)

HKNCO KÖPEĞİNİ GÖRÜNCE HEJAR'I YAD ETTİM..AHH AHH NE GÜZEL GÜNLERDİ :-\

FaKiR

Meþveret Bþk.
hknco ' Alıntı:
hehe varya Kuran okuyunca böle yuvasında durmuyor ...

ben ne zaman bir şey okusam gürültü yapıyor yakında çok yakın da youtube düşürecem onu :p herkes görecek insan içine çıkacak hali kalmayacak _________________________________________________

işte o an işte abileri kıramadım bizim köpeğin resminide koymuş bulunuyorum . Ağabeylerim siz isteyin yeterki reis bakın nasıl poz veriyor ;D

bu bizim köpek :D koyunları bekliyor .
koyunlarida bekliyoruz hnkco :) :)

hknco

Well-known member
yaw o ballıklarda ölmediye daha kimse ölmez durmadan yemek yiyorlar :D hayvanlar tombalak tombalak oldular :p Nevzatt abim gibi :p abi hayvanlara biraz acı
fezapilotu ' Alıntı:
koyunlarida bekliyoruz hnkco :) :)

hımm ama onların resimleri istanbulda ben sakaryadayım m:( çok üzgünüm ama yeğene diyeyim o yollar koyunların resmini ...