temam yoklama alınmıştır ;) :angel:
M mugo Member 25 Nis 2007 #32 cok güzel hüsran,,,,bi de alakasız ama birsey soracam;NUR SOHBET'E NEDEN BAGLANILAMIYOR?
I imported_eFTaL Active member 25 Nis 2007 #33 mugo ' Alıntı: cok güzel hüsran,,,,bi de alakasız ama birsey soracam;NUR SOHBET'E NEDEN BAGLANILAMIYOR? Genişletmek için tıkla ... kanal kapatılmış can
mugo ' Alıntı: cok güzel hüsran,,,,bi de alakasız ama birsey soracam;NUR SOHBET'E NEDEN BAGLANILAMIYOR? Genişletmek için tıkla ... kanal kapatılmış can
M mugo Member 25 Nis 2007 #36 yok almayayım abi...şaka bi yana,tabiki olurda,nur sohbet daha bi interaktif ve kullanımı kolay, o bakımdan...
yok almayayım abi...şaka bi yana,tabiki olurda,nur sohbet daha bi interaktif ve kullanımı kolay, o bakımdan...
E Eyvàh! Talebe 25 Nis 2007 #37 afff allah im affff sohbet demeyinnnnn icin hala yaniyooooo artik burda devam mugo :angel: yemin :
M mugo Member 25 Nis 2007 #40 nese,,, hadi kardesler ben cıkıyrm selametle.yaw bu forum olayına hic ısınamadım ha,acın su sohbeti.ilgililer duyun sesimizi...
nese,,, hadi kardesler ben cıkıyrm selametle.yaw bu forum olayına hic ısınamadım ha,acın su sohbeti.ilgililer duyun sesimizi...