inanmiyorum yaaa

Eyvàh!

Talebe
HuSRaN_Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
  1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
inanmiyorum ya napmisim bennnn :D

SaYa

Well-known member
HuSRaN_Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
  1. Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
  2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

inan inan yaparsın sen :D:D

Hersiniyen

Well-known member

aynısı bendede oldu ben zannettimki dairedeki filtreden kaynaklanıyor ama sendede aynı sorun olmuş

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Bu uyarıyı görüntüleyen üyeler nasıl ve ne yapdıklarında böle bir uyarı aldıklarınıda yazarlarsa yanlışlık varsa düzeltilir..

Hersiniyen

Well-known member
Bu uyarıyı görüntüleyen üyeler nasıl ve ne yapdıklarında böle bir uyarı aldıklarınıda yazarlarsa yanlışlık varsa düzeltilir..

konuya cevap yazarken, teşekkür verirken falan çıkıyor, gerçi benim sadece pazartesi olmuştu, bizim dairede websense filtre var, birçok şey yasak belki o yüzden uyarı verdi düşünmüştüm.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
konuya cevap yazarken, teşekkür verirken falan çıkıyor, gerçi benim sadece pazartesi olmuştu, bizim dairede websense filtre var, birçok şey yasak belki o yüzden uyarı verdi düşünmüştüm.

Sanırım binde bir olan birşey. Devamlı aynı hata ile karşılaşan kullanıcı var ise lütfen tekrar yazınız...

Eyvàh!

Talebe
HuSRaN, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Taşındı: bu adam sapikmi karikatur bolumunde idi tasinmis tikladim yukardaki yazi cikti

huve

Well-known member
HuSRaN, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Taşındı: bu adam sapikmi karikatur bolumunde idi tasinmis tikladim yukardaki yazi cikti

ya o konu kilitlendi galiba, silindi ya da bilmiyorum ben de anlamadımm..

Hersiniyen

Well-known member
iki çeş,t silinme vardır, ya komple silme veya çöp kutusuna taşıyarak silme, çöp kutusundada belirli zamanlarda otomatik boşaltma vardır, taşıyarak silmede komple silmenin dolaylı yoludur.