Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
internette tanımadıgın bir insanla konuşmak caizmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 65883" data-attributes="member: 1"><p>mecaz- sanırım birşeyler anlatmaya calısmıssınız anladığım kadarıyla ama anlatmak istediğinizi ifade ederken kişileri zan altında bıraktığınızın farkında olmamıssınız. Bazı iddialarda bulunmussunuz bu iddiaları kaale alarak cevap vermeyi haddim görmüyorum.chat yada sohbet kanallarından söz etmişsiniz ama ben mi görmüyorum yada <a href="http://www.saidnur.org" target="_blank">www.saidnur.org</a> sitesinde sohbet mi var ? <a href="http://www.saidnur.com" target="_blank">www.saidnur.com</a> ise sohbet vardır evet ama sitenin muhteviyatına bakarsanız sohbet kanalınında neden acıldığını eğer aklınız sönmemiş ise kavrıyabilirsiniz... Kullanıcılar veya uyeler gayri mesru hallerde bulunuyor olması bunu siteye mal etmek ne kadar doğrudur ? Yada yöneticiler görmüş ve mudahale etmemiş bundan emin iseniz veyahut yöneticilerde eşlik etmiş ise deliliniz nerde ? Hulasa internette tanısma dan konu buraya gelmiş herneyse bizim internetteki amacımız ve gayemiz sitemizin en alt sayfasında hakkımızda bölümünde belirtilmişdir . Bunun dışında bir harekette bulunduğumuzu ispat eden varsa buyursun yoksa gereksiz yere bizleri itham etmesinler. Eğer kendi düşüncenizi paylasmak istiyrsanız bunu paylasırken daha dikkatli olmanızı ümid ederim niyeti gayemiz sizi kırmak veya size cevap yetişdirmek değil sadece mesajlarda site yönetcileri diye kısımlarda haksız olduğunuzu dile getirmek istedim. Bizi tanımadan bizden söz etmişsiniz tanımak istiyorsanız hakkımızdaki yazıyı okuyabilir tarihcemize bakabilirsiniz veyahut önce burada bizlerle mesai yaparsınız sonra hukumde bulunursunuz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 65883, member: 1"] mecaz- sanırım birşeyler anlatmaya calısmıssınız anladığım kadarıyla ama anlatmak istediğinizi ifade ederken kişileri zan altında bıraktığınızın farkında olmamıssınız. Bazı iddialarda bulunmussunuz bu iddiaları kaale alarak cevap vermeyi haddim görmüyorum.chat yada sohbet kanallarından söz etmişsiniz ama ben mi görmüyorum yada [url]www.saidnur.org[/url] sitesinde sohbet mi var ? [url]www.saidnur.com[/url] ise sohbet vardır evet ama sitenin muhteviyatına bakarsanız sohbet kanalınında neden acıldığını eğer aklınız sönmemiş ise kavrıyabilirsiniz... Kullanıcılar veya uyeler gayri mesru hallerde bulunuyor olması bunu siteye mal etmek ne kadar doğrudur ? Yada yöneticiler görmüş ve mudahale etmemiş bundan emin iseniz veyahut yöneticilerde eşlik etmiş ise deliliniz nerde ? Hulasa internette tanısma dan konu buraya gelmiş herneyse bizim internetteki amacımız ve gayemiz sitemizin en alt sayfasında hakkımızda bölümünde belirtilmişdir . Bunun dışında bir harekette bulunduğumuzu ispat eden varsa buyursun yoksa gereksiz yere bizleri itham etmesinler. Eğer kendi düşüncenizi paylasmak istiyrsanız bunu paylasırken daha dikkatli olmanızı ümid ederim niyeti gayemiz sizi kırmak veya size cevap yetişdirmek değil sadece mesajlarda site yönetcileri diye kısımlarda haksız olduğunuzu dile getirmek istedim. Bizi tanımadan bizden söz etmişsiniz tanımak istiyorsanız hakkımızdaki yazıyı okuyabilir tarihcemize bakabilirsiniz veyahut önce burada bizlerle mesai yaparsınız sonra hukumde bulunursunuz... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
internette tanımadıgın bir insanla konuşmak caizmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…