Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
internette tanımadıgın bir insanla konuşmak caizmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 66214"><p>hay Allah ben bu konuyu nasıl görmemişim .) demek vesile olan yapan gibidir öylemi.. bu hayır cihetiyle doğrudur.. peki tüm yönleriyle bu böylemidir? düşünelim bakalım... Allah ateşi yaratmış ki ben ısınayım diye yemeğimi pişireyim diye, demiri eritip şekle sokayım hayatımı kolaylaştırayım diye.. vs..... </p><p></p><p>ben ise bu faydalı işleri bırakıp o ateşle birilerini yakmışım, kendime zarar vermişim, ormanları yakmışım,, birilerinin mallarını yakmış onlara zarar vermişim... şimdi vesile olan yapan gibidir sırrına binaen demekki ateşi yaratmakla Allah (haşa) suçlu öylemi? bir kaç abimiz bir araya gelmişler sanalda bir risale kanalı açmışlar ve niyetleri de risalelerden konuşmak bilgi paylaşmak soruları yanıtlamak olabildiğince mütaala etmek,, bir kaç dengesiz de gelmiş bu gaye ile kurulan bu yerde gayri meşruu işler yapmış veya yapmak istemiş,,, şimdi burda halis niyetle kanalı acan abilerin ne sucu gunahı var? kötü niyetli olan ve kötü iş yapanlarındır suç.. haa abilerde bakmışlarki bu kanal amacı dışında kullanılıyor hemen lağvetmişler...</p><p></p><p>zamanım olsa nette forumda msn de karşı cinsle veya hemcinsle görüşmek konuşmak nedir ne değildir caizmidir nereye kadar caizdir anlatırdım ama zaman kısıtlı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 66214"] hay Allah ben bu konuyu nasıl görmemişim .) demek vesile olan yapan gibidir öylemi.. bu hayır cihetiyle doğrudur.. peki tüm yönleriyle bu böylemidir? düşünelim bakalım... Allah ateşi yaratmış ki ben ısınayım diye yemeğimi pişireyim diye, demiri eritip şekle sokayım hayatımı kolaylaştırayım diye.. vs..... ben ise bu faydalı işleri bırakıp o ateşle birilerini yakmışım, kendime zarar vermişim, ormanları yakmışım,, birilerinin mallarını yakmış onlara zarar vermişim... şimdi vesile olan yapan gibidir sırrına binaen demekki ateşi yaratmakla Allah (haşa) suçlu öylemi? bir kaç abimiz bir araya gelmişler sanalda bir risale kanalı açmışlar ve niyetleri de risalelerden konuşmak bilgi paylaşmak soruları yanıtlamak olabildiğince mütaala etmek,, bir kaç dengesiz de gelmiş bu gaye ile kurulan bu yerde gayri meşruu işler yapmış veya yapmak istemiş,,, şimdi burda halis niyetle kanalı acan abilerin ne sucu gunahı var? kötü niyetli olan ve kötü iş yapanlarındır suç.. haa abilerde bakmışlarki bu kanal amacı dışında kullanılıyor hemen lağvetmişler... zamanım olsa nette forumda msn de karşı cinsle veya hemcinsle görüşmek konuşmak nedir ne değildir caizmidir nereye kadar caizdir anlatırdım ama zaman kısıtlı.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
internette tanımadıgın bir insanla konuşmak caizmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…