ışık ve aşk

ebrar172

Talebe
Işık Ve Aşk

En gizbe, en sote mekanların
En ağır yara almış canlısıyım şimdi
Bir el düşlerden uyandırırken
Bir sabah vakti
Ki ben en çok geceyi severken
Neden bilmem aklıma güneş geliveriyor
Sonra ışık ve aşk..
Kırılmışlığını farkediyorum kanatlarımın
Uçamıyorum..
Kesik soluklarım ciğerlerimde saklı
Nasılsa aşkı koydumya koynuna
Uzaklaşayım diyorum;
Işıktan , Aşktan, Kendimden
Uzaklaşayım
Kimselerin dikkat etmediği
Bir çiçeğin yaprağındaki
Damarlarında nefes alayım
Susayım… Susayım…

Mehmet Adil

ýþýkk

Well-known member
Işıktan , Aşktan, Kendimden
Uzaklaşayım
Kimselerin dikkat etmediği
Bir çiçeğin yaprağındaki
Damarlarında nefes alayım
yalnızlığımda eriyeyim kaybolayım
güzel şiirdi sağolasın

ebrar172

Talebe
şaşırmadım dersem yalan olur...herzaman girdiğim ve şiirlerini zevkle okuduğum bir yer var ve oranın adı şimdi karşımda bir üye adı...bilmiyorum tevafukmu yoksa siz o sitedeki şiirlerini kopyaladığım zat-ı muhteremmisiniz...eğer öyleyse güzel bir tevafuk çünkü şiirlerinizi buraya sizden izinsiz koydum fakat isminizi altına mutlaka ekliyorum koyduğum şiirlerinizin...bahsettiğim kişiyseniz eğer hakkınızı helal ediniz muhterem...:):)

bu arada şiirleriniz çok güzel yüreğinize sağlık...

mihrimah

Talebe
evet bahsettiginiz site ve siirler ben fakire ait.
siirleri begendiginize cok sevindim :)
sayet bi hakkim varsada helal olsun
başka bir sitede şiirlerini görmek nasıl bir duygu acaba??

Birde üzerine yorumlar yapılmış fa..Ben pek bilmiyorum ama böyle bir kabiliyetiniz varsa tebrik ederim sizi...

Ayrıca bu sitede de şiirlerinizi görmek isteriz...Selam ve dua ile..

tuhafvemavi

New member
Tuhaf bir şehir Bakü den, ciğer kapasiteniz her ne kadarsa işte o kadar soluklayacağınız ve her solukta mutlak bir huzura adım atacağımız bu Ramazan günlerinde DUAlarınız benim en büyük sermayem olacağından eminim :) bir damla gözyaşıyla süslenmiş Dua ya aç ben fakirin, şiirleri beğenmenizden ayrıca bir tat aldığıda ortada :) selamın en güzeliyle ...

ebrar172

Talebe
evet bahsettiginiz site ve siirler ben fakire ait.
siirleri begendiginize cok sevindim :)
sayet bi hakkim varsada helal olsun

siteniz bu güne kadar internette gördüğüm en nezih vede en lezzetli sitelerden bir tanesi...beğenmemek elde değil...hakkınızı helal etmişsiniz Allah razı olsun...ben şiir hayranı vede kendi karaladığı şiir demeyeyim satırları olan bir insan olarak dürüstçe söylüyorumki şiirleriniz temiz bir anlatıma ve şiirde olması gereken insanı içine çeken ruha sahip...sesli şiirlerinizde keza öyle...artık bundan böyle şiirlerinizi sizin bu forumda bizimle paylaşmanızı diliyorum...baküye selam ve dua ile...dualar müşterek olsun...

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
cok guzel gonlunuze yureginize kaleminize saglik kardesim,Ebrar sana ayri Tsk.ediyorum sebep oldum okuma tanima sansina sahip olduk

Bende bundan etkilendim

Oysa hiç

Susuşunda bir aşk ,
Gözlerinde tutku gizliydi.
Bitti !
Oysa hiç başlamamıştı ki…

Ardından çaresizliğimi dökebildim,
Seni korkularınla yolcu ederken.
Her kıvrım , her kıvrılış
Ve her kaçış
Umudun kan kaybetmesiydi.
Gittin !
Oysa hiç gelmemiştin ki…

Zaman kendi ekseni etrafında yol alırken
Ve acıtırken her ayın 7 si
Bu yolculukta yolumu hep,
Birşey kesti.
Belki !!!
Oysa hiç sevmemiştin ki beni …

Yürek şimdi bir mavi yangının,
Kara dumanında nefessiz.
Varolan herşey, dualarım haricinde sessiz .
Buz tuttum !
Oysa hiç yakmamıştın ki …

Mehmet Adil

ebrar172

Talebe
cok guzel gonlunuze yureginize kaleminize saglik kardesim,Ebrar sana ayri Tsk.ediyorum sebep oldum okuma tanima sansina sahip olduk

Bende bundan etkilendim

Oysa hiç

Susuşunda bir aşk ,
Gözlerinde tutku gizliydi.
Bitti !
Oysa hiç başlamamıştı ki…

Ardından çaresizliğimi dökebildim,
Seni korkularınla yolcu ederken.
Her kıvrım , her kıvrılış
Ve her kaçış
Umudun kan kaybetmesiydi.
Gittin !
Oysa hiç gelmemiştin ki…

Zaman kendi ekseni etrafında yol alırken
Ve acıtırken her ayın 7 si
Bu yolculukta yolumu hep,
Birşey kesti.
Belki !!!
Oysa hiç sevmemiştin ki beni …

Yürek şimdi bir mavi yangının,
Kara dumanında nefessiz.
Varolan herşey, dualarım haricinde sessiz .
Buz tuttum !
Oysa hiç yakmamıştın ki …

Mehmet Adil

ben teşekkür ederim Ahsen...benim sevdiğim içime giren şiirlerin sizide etkilemesi çok mutlu etti beni..uzun zamandır sessizce bu sitenin takipçisiydim tuhafvemavi olarak burada görünce baya şaşırdım evvela fakat çok sevindim artık kendisi şiirlerini paylaşır umarım bizlerle...net aleminde takipçisi olduğum site sayısı oldukça az...içtenlikle söyleyebilirim tuhafvemavi bütün kardeşlerime tavsiye edebileceğim bir web adresi...

tuhafvemavi

New member
"Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde...."
evet çile şairi böyle diyor ve ne kadarda haklı ... korkularım vardı sonra Aşkım... içimin en derininde sadece kendimin bildiği, kendimin kendini dinlediği bir ses duyuyordum. Korkuyordum...
ve sanki biraz büyüdüm. peçesini kaldırıp bakmak istedim aşkın, sonra kelimeler çıkıverdi saklandıkları yerden ... kelimeler en derinimden... ve şimdi siz hanımefendiler, beyefendiler bu kelimeleri beğendik diyorsunuz :) bilmem farkındamısınız, içimdeki çocuğun ağlamaklı ama gülümsemeye bir adım daha yakın duran gözlerini okşuyorsunuz :) Dua ile...

ebrar ayrıca sana teşekkürlerimi sunarım...