İşte ağır bir imtihan öyküsü...[+18]

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Siz hala şikayet mi ediyorsunuz

61583.jpg

Yaşadığınız sıkıntılar, acılar, zorluklar sizi çok zorluyorsa şunu düşünün... Bir yerlerde sizden daha ağır imtihanlar yaşayan birileri mutlaka vardır...
İşte ağır bir imtihan öyküsü...
ib2.jpg

Annesi ve babası ile birlikte.... Ve çok mutlu....
ib3.gif

Kazadan önce çekilmiş son resmi...... Hala sağlıklı ve güzel....
ib4.jpg

Jacqueline aracıyla seyehat ederken, 17 yaşındaki bir erkek öğrencinin kullandığı araçla çarpıştı...
ib5.jpg

Kazadan sonra tam 40 operasyon geçirdi...
ib6.jpg

Onu bu tanınmaz hale getiren, yanan araç içersinde şiddetli bir şekilde 45 saniye boyunca yanmasıydı... Yalnızca 45 saniye...
ib7.jpg

Bu da güzel kızın bugünkü hali.... Hala tedavi görüyor...... Bedeninin % 60'ı yanıklarla dolu....
SİZ HALA YAŞADIĞINIZ SIKINTILARIN ÇOK MU ZOR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

nurhadimi

üye Sorumlusu
ALLAH 'ım yüzbinlerce şükür

şuanda titriyor ve ağlıyorum

ben de iki sene önce bir kaza geçirmiştim ve hemen aklıma ne kadar nankör olduğum geldi

şüphesiz ki ALLAH kimseya kaldıramayacağı yükü yüklemez ALLAH sabrını ve ecrini versin belki ahireti kurtulacak kim bilir :S

ama yine de çok çok zor bir imtihan

ALLAHUEKBER
elhamdülillah

Zuhr

Talebe
o kadar hassas dengelere oturtmuş ki Rabbim herşeyi ..
45 saniyelik ateş .. ve yıllar süren düzeltme çabaları ..
aman yarabbi ..
ve bunun bizim başımıza gelmemesi için hiç bir sebep yok .. ki O her türlü sebeplerden müstesnadır dilediğini dilediği zaman yapar ..
merhametini celbetmek için çabalamaktan başka birşey gelmiyor elimizden ..
aman yarabbi ..

ReþHa2

Well-known member
Allahım sen koru yarabbim çok zor bir imtihan
Çok kötü oldum daha önce de görmüştüm aslında ama gerçekten her an şükretmek lazım bazı insanlar kendilerine ver,len azaları beğenmiyorlar mesela ...

nimet06

Well-known member
Halime hergün şükrediyorum zaten ama tabi ki şimdi daha çok her an şükür etmem gerekiyor.Tabi ki bir süre sonra insan alışıyor mu desem hayat kavgası bu tür şeyleri unutuyor mu artık bilemiyorum.Ben de 2 kez trafik kazası geçirmiştim.Çocukken birinde 15 gün yürüyemedim.Birinde de tır üzerimden geçti ve son anda durabilmişti.Birşey olmadı.ALLAH'IN TAKDİRİ.Aslında bu tür ibretlik resimler görebileceğimiz yerde olsun ki her an şükür etmek ve tesadüfi yaşadığımız her saniyemizin ALLAHIMIZIN TAKDİRİNDE OLDUĞUNU UNUTMAYALIM. 45 saniyelik ateşte bu hale geliniyor.Birde cehennem ateşini düşününce..ALLAHIM SENİN MERHAMETİNE SIĞINMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK.