jet imam(video)

hasret

Well-known member
[youtube=425,350]ZCZuGtN-iGE[/youtube]

"Aradan 3-4 gün geçsin, bayram bitsin, ondan sonra ne yapacaksanız yapın... Böyle şey olur mu ya.."

şu son cümlesi beni cok güldürdü :)
abiler uygun görmezsenz silersiniz.

Eyvàh!

Talebe
ya ben yine koptum ;D bu bizim alt kattiki kirsehirli bi abiyi hatirlatti

oda bu imam gibi kilardi

alllahuekber demeden secdeye varip kalkmasi bir olurdu birde bagirarak okurdu sessiz kilamazdi

bir gun biz kapida oturuyoruz abide ikindiyi kiliyor hic unutmam allahu ekber deyip saniye gecmeden yine allahu ekber yine oyle pespese aralardaki sureleri de kendince hizli okuyordu ama anlamiyorduk sadece alekberi anliyorduk
sonra eside cok kiziyordu oyle namaz kildigi icin yine allahu ekber dedi esi duramada yatta geber insallah adam yatta geber ;D biz dedik abla ayip oluyor neden oyle diyorsun napayim diyordu ya doru kilsin yada boyle oyuncak etmesin namazi

osman abicik kulaklari cinlasin ;D

hasret

Well-known member
HuSRaN ' Alıntı:
ya ben yine koptum ;D bu bizim alt kattiki kirsehirli bi abiyi hatirlatti

oda bu imam gibi kilardi

alllahuekber demeden secdeye varip kalkmasi bir olurdu birde bagirarak okurdu sessiz kilamazdi

bir gun biz kapida oturuyoruz abide ikindiyi kiliyor hic unutmam allahu ekber deyip saniye gecmeden yine allahu ekber yine oyle pespese aralardaki sureleri de kendince hizli okuyordu ama anlamiyorduk sadece alekberi anliyorduk
sonra eside cok kiziyordu oyle namaz kildigi icin yine allahu ekber dedi esi duramada yatta geber insallah adam yatta geber ;D biz dedik abla ayip oluyor neden oyle diyorsun napayim diyordu ya doru kilsin yada boyle oyuncak etmesin namazi

osman abicik kulaklari cinlasin ;D

he vallahi yatta geber:)

Eyvàh!

Talebe
babamin guzel bir sozu geldi aklima belki baskalarida soylmistir ama ben hep babamdan duymustum

talebeler okuyup yazma ile hoca olmaz ,,hacilar hacca gitme ile haci olmaz derdi hep :O :p ;D

hasret

Well-known member
HuSRaN ' Alıntı:
babamin guzel bir sozu geldi aklima belki baskalarida soylmistir ama ben hep babamdan duymustum

talebeler okuyup yazma ile hoca olmaz ,,hacilar hacca gitme ile haci olmaz derdi hep :O :p ;D

hakkan güzel demiş...
bende bi söz duymuştum yarım doktor insanı candan,yarım hocada insanı imandan edermiş