Kadir Gecesi Yasin-i Şerif Proğramımız _ 2009........TAMAMLANDI

dua askeri

New member
Cevap: Kadir Gecesi Yasin-i Şerif Proğramımız _ 2009

Selamun Aleyküm. İnşaAllah 5 adet daha Yasin-i Şerif okuyalım. Okunanlar toplam:50 adet.
Yasinleri hem kendimiz okuduk, okuyoruz hem de dağıtıyoruz. Acaba duası yapılırken okuyanların isimleri zikredilerek mi yapılacak. Eğer böyle yapılacaksa kendimizin ve okumaları için dağıttıklarımızında isimlerini yazsak olurmu. Rica etsem bilgi verebilirmisiniz. Selam ve Dua ile...

FaKiR

Meþveret Bþk.

Selamun Aleyküm. İnşaAllah 5 adet daha Yasin-i Şerif okuyalım. Okunanlar toplam:50 adet.
Yasinleri hem kendimiz okuduk, okuyoruz hem de dağıtıyoruz. Acaba duası yapılırken okuyanların isimleri zikredilerek mi yapılacak. Eğer böyle yapılacaksa kendimizin ve okumaları için dağıttıklarımızında isimlerini yazsak olurmu. Rica etsem bilgi verebilirmisiniz. Selam ve Dua ile...

Ve aleykum selam dua askei kardes,

Duasi, bir arkadasimiz vasitasiyla Kabe-i Muazzamada yapilacaktir.

Malumunuz liste genisledikce ismen dua etmek biraz zor olacaktir. (mumkun degildir demiyorum:) )
Ama biz arkadasa isim listesinide gonderecegiz.Yine her halukarda ,arkadaslarinizin isimlerinide belirtirseniz iyi olur.

Selam ve dua ile...

miracee

Yeni Üye

6 tane ben alacağım inşallah.
Allah okuduğumuz yasini şerifi ve dualarımızı ilahi huzurunda kabul ve makbul eylesin inşallah.

amin

sonay_44

Member

slm obir aldığım yasinler kayıta neden geçmemiş hala 2 yasin olarak belirlenmiş ben 8 tane daha aldığımı belirtim ama 2 tane yazıyo düzeltirmisiniz arkadaşlar toplam 10 yasin almış olmam lazım kendinize iyi bakın allaha emenet olun

sonay_44

Member

slm arkadaşlar ben başta iki yasin aldım ama ondan sonra toplam 8 tane daha aldım ama toplam 10 yasin yazması lazım ama iki tane tek yazıyor düzeltirmisiniz rica etsem allaha emenet olun

FaKiR

Meþveret Bþk.

slm arkadaşlar ben başta iki yasin aldım ama ondan sonra toplam 8 tane daha aldım ama toplam 10 yasin yazması lazım ama iki tane tek yazıyor düzeltirmisiniz rica etsem allaha emenet olun

duzelttim insallah kardes, Allah razi olsun uyari icin,
Rabbim kabulu makbul eylesin

sonay_44

Member

allah razı olsun gördüm düzelttiğinizi allaha emenet olun rabbim herkesinkini kabul eder inşallah amin

Bu alana bir cevap yazın...