bekleyin az kaldı bir msj la binnnnnn olacam yuppiiiiiiiiii oleyyyyyy aheyyyy teyyy teyyyy :D
H HaDiS Active member 26 Ağu 2007 #1 bekleyin az kaldı bir msj la binnnnnn olacam yuppiiiiiiiiii oleyyyyyy aheyyyy teyyy teyyyy
E ebrar172 Talebe 26 Ağu 2007 #2 evet dicle arkadaşımız dalya dedi..bu günü yurtta ve yavruvatanda bayram ilan ediyoruz ..hayırlı vede uğurlu olsun.. ;D
evet dicle arkadaşımız dalya dedi..bu günü yurtta ve yavruvatanda bayram ilan ediyoruz ..hayırlı vede uğurlu olsun.. ;D
E Eyvàh! Talebe 26 Ağu 2007 #7 Tarihci ' Alıntı: bu kuzuların sessizliği ne zaman patlayacaksın bekleyip görelim Genişletmek için tıkla ... cok yakinda bekleyin beni anacim ;D TOBE TOBEEEE
Tarihci ' Alıntı: bu kuzuların sessizliği ne zaman patlayacaksın bekleyip görelim Genişletmek için tıkla ... cok yakinda bekleyin beni anacim ;D TOBE TOBEEEE
T Tarihci19 Misafir 26 Ağu 2007 #8 HuSRaN ' Alıntı: cok yakinda bekleyin beni anacim ;D TOBE TOBEEEE Genişletmek için tıkla ... ""husran sessizliğini bozuyor"" coming soon ;D
HuSRaN ' Alıntı: cok yakinda bekleyin beni anacim ;D TOBE TOBEEEE Genişletmek için tıkla ... ""husran sessizliğini bozuyor"" coming soon ;D
H HaDiS Active member 26 Ağu 2007 #9 HuSRaN ' Alıntı: cok yakinda bekleyin beni anacim ;D TOBE TOBEEEE Genişletmek için tıkla ... heyyyy Allahım söle söle
HuSRaN ' Alıntı: cok yakinda bekleyin beni anacim ;D TOBE TOBEEEE Genişletmek için tıkla ... heyyyy Allahım söle söle