Karaelmas abi doğum gününüz kutlu olsun

Huseyni

Müdavim
karaelmas ağabeyciğim şimdi gördüm umarım geç kalmadım. öncelikle bütün kardeşlerimin temennilerine katılıyorum.Hepsine yürekten amin diyorum.Bana yazacak pek bişey kalmamış ama size sevdiklerinizle birlikte ömür boyu bitimsiz mutluluk , ebedi saadet diliyorum.daha uzun yıllar başımızda olursunuz inşaallah.yeni yaşınız bereket sağlık başarı getirsin inşaallah

Amin. Allah razı olsun gulsah_oztuna, yalnız başınızda değil, hizmetinizde olmak bizim için mutluluk. Dua ile.

NURSİMA

Well-known member
Yeni yaşınız hayırlı olsun abi.Hizmetlerinizi RABBİM daim kılsın, RABBİM size sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin .ALLAH'IN selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun inşALLAH...

nuriye

Well-known member
kardesim dogum gününüz hayirli olsun hayirlara vesiyle olsun insallah allah sevdiklerinizle birlikte mutlu ve saglikli bir ömür nasip etsin amin.

En son ben geldim galiba..:039: karaelmas Abim size hayirli bereketli omurler diliyorum.. Yeni yasiniz ve yeni nickiniz hayirli olsun... Rabbimiz evlatlarinizida sizin gibi hizmette istihdam edip onlari hayirli evlat sizleri hayirli ebeveyn etsin... cumle sevdiklerinizle Efendimizin (a.s.) sefaatine nail olun insaAllah.. Dua ile...

Huseyni

Müdavim
sadsad, hulusi abi, gülşerbeti; güzel temennileriniz için Allah razı olsun. Sizler de dualarımızdasınız inşaallah.

VUSLAT

Well-known member
:gül:doğum gününüz kutlu olsun.Cenab_ı Allah hayırlı, bereketli, yararlı ömürler nasip etsin inşaAllah.sevdiklerinizle birlikte Efendimize(s.a.v) komşu eylesin inşaAllah.iyiki doğdun iyiki varsın iyiki burdasın selametle abi...

ebrar172

Talebe
sayın karaelmas...yeni nick itibariyle HuSeYni..
mübarek kusurumuza bakmayın...yeni farkettim konuyu...
yeni yaşınız hayırlı olsun...ömrünüze yeni ufuklar yeni huzurlar getirsin inşaallah...Allah gönlünüze göre versin...eviniz huzurlu gönlünüz nurlu bir yaş temennileriyle...

selamlar....

FaKiR

Meþveret Bþk.
Huseyin agabey biraz gec olucak ama kusura bakma, ben bu konuyu atlamisim :)
Dogum gunun kutlu olsun agabey, Rabbim hayirli, bereketli ömürler nasip etsin insallah,
genclik nimetlerini baki kilsin...
selam ve dua ile...

Huseyni

Müdavim
Vuslat, ebrar172, fezapilotu ve hamiyetkar, hepinizden Allah razı olsun. hamiyetkar duanı çok beğendim. inşaallah dediğin gibi olurum. :)