Güle güle,iyi dersler gitmesen olmaz mı bugünSEVDAM ' Alıntı:tamam abileri olduu sağ olun hepinize selam_________________________________________________ben ıkula gidecem şimdi dua edin olurmu bende size edecm.bay bay
oy oy oy hosgeldiniz efem sefalar getirdiniz, :angel: :angel:hadim ' Alıntı:slm ben 9 yaşındayım biz annemle annı bilgisayardan kayıt olabilirmiyim ???
olmaz abisi kotu alismasin ilk gunden,zaten zamanla aliskanlik yapar kimileri gibi olice: okulda bi foruma girer :angel:Sergerdan ' Alıntı:Güle güle,iyi dersler gitmesen olmaz mı bugün
Bence bu küçük üyemiz seni en yakın zamanda geçer. ;Distiğna ' Alıntı:sergerdan abi ve merih abi umarım kıymetimi anlamıssınızdır... ;D
Sergerdan ' Alıntı:Bence bu küçük üyemiz seni en yakın zamanda geçer. ;D
Geç kaldım kusura bakma,yarın veya akşama oynarız artık Mesela şurayı tıkla:SEVDAM ' Alıntı:slm ben geldim oyun oynıyalım demişsin ama ben nereden oyun oynanacağını bimiyorum sen bana söylermisin
ama biraz çabuk söyle çünkü ben saat 12'yi çeyrek geçe gidicem ???
Bak şimdi sevdam herkes aşagıdaki kişi için birşey söylüyor,yani tahmin etmeye çalışıyor.Mesela ben diyorumki benden sonra gelen çok gevezedir.O kişi de tuttu veya tutmadı diyor daha sonra o da sonra gelecek kişi için yazıyor.Anlamışsındır inş.SEVDAM ' Alıntı:ben geldim içinizden birisi bana bu oyunu açıklaısın çünkü ben bu oyunu anlamadım
açıklarsınız de mi ??? ??? :
SEVDAM ' Alıntı:ben geldim içinizden birisi bana bu oyunu açıklaısın çünkü ben bu oyunu anlamadım
açıklarsınız de mi ??? ??? :