KARİKATÜR-LER

illailayh

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Cumaya kadar gönderecegim inşaallah,öbür haftaiçine ulaşır zannedersem.Dua ediyorum forumda sıkça gördügüm kardeşlere.

Hayırlı geceler :angel:

ALLAH EBEDEN DAIMEN RAZI OLSUN ABİ DUA İÇİN.. valla paketıdee merak etmıyor deilim :laugh: herkese hayırlı geceler..

T

Tarihci19

Misafir
""""""hele Tarihci abi sana Allah tan ''vakko' istememişsin"""""""

ben birinden eşarp mı istemişim ?

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
""""""hele Tarihci abi sana Allah tan ''vakko' istememişsin"""""""

ben birinden eşarp mı istemişim ?
ya ben satıcıdan aker istediğini zanettimde öyle yazdım tekrar okyunca baktım ki yanlış anlamışım:)
Ama satıcıda akıllı imiş en pahalı eşarpları önünüze koyduğunaa göre:)

T

Tarihci19

Misafir
Şualar ' Alıntı:
ya ben satıcıdan aker istediğini zanettimde öyle yazdım tekrar okyunca baktım ki yanlış anlamışım:)
Ama satıcıda akıllı imiş en pahalı eşarpları önünüze koyduğunaa göre:)

vakko yahudi olduğundan almazdım zaten.. kaıkoydeki huzur mağazasna girdim, indim aşağı bayan reyouna baktım bi sürü kapalı bayan tezgahtar.. gittim eşarpların olduğu yere doğru, iki tanesi geldi buyurun dedi, hediyelik eşarp alacağım dedim.. baktım markasız bişeyler gösteriyor.. eşarp markası düşündüm ve aklıma ilk aker geldi, dedim aker olsun,, almışken güzel bişey alalım.. ve çok güzel bi bi eşarp aldım ama pahalıya mal oldu napalım :)

SaYa

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
vakko yahudi olduğundan almazdım zaten.. kaıkoydeki huzur mağazasna girdim, indim aşağı bayan reyouna baktım bi sürü kapalı bayan tezgahtar.. gittim eşarpların olduğu yere doğru, iki tanesi geldi buyurun dedi, hediyelik eşarp alacağım dedim.. baktım markasız bişeyler gösteriyor.. eşarp markası düşündüm ve aklıma ilk aker geldi, dedim aker olsun,, almışken güzel bişey alalım.. ve çok güzel bi bi eşarp aldım ama pahalıya mal oldu napalım :)

abisi ya ne bu hediye mi dağıtıyonuz :) :) :)

T

Tarihci19

Misafir
saya ' Alıntı:
abisi ya ne bu hediye mi dağıtıyonuz :) :) :)

evet haberiniz yok mu? ik hediyemi verdim bile.. aker den çok güzel bi eşarp .........

hafızlığını tamamlamış arapça dan icazetini almış bir hafızeye risale ile tanıştırma vesilesi olarak

gitti... varsa başka böyle delikanlı ablalarımız yine alırım... .) _________________________________________________
özge ' Alıntı:
HANİİİ BANAA ;D

hadi şartları biraz hafifletelim, sen benim hayrıma bi hatim bitir gel istediğin marka eşarbı sen seç ben alayım .)

imported_mihrace

Active member
Tarihci ' Alıntı:
dimi yani, bana da yazık :p şimdi birine aker aldık diye herkes aker isteyecek diye bi kaide yok dimi :)
Aaaa ama olmaz ki ole ayrımcılık baştan hediyeler akerle başladıysa ole devam etmeli :)

özge ' Alıntı:
HERHALDE YÜZ DEFA HATİM İNDİRECEK DEĞİLİM LOO :)
BİR HATİM BİR EŞARP ;D
AMAAN ÇİNGENE GİBİ OLDUM YAHUU :p
Bir hatim birde ennnn güzelinden bi eşarp :) Eee hakkın tabiii bi hatim okuosun kolaymı :)

T

Tarihci19

Misafir
mihrace ' Alıntı:
Aaaa ama olmaz ki ole ayrımcılık baştan hediyeler akerle başladıysa ole devam etmeli :)

Bir hatim birde ennnn güzelinden bi eşarp :) Eee hakkın tabiii bi hatim okuosun kolaymı :)

şşşştttttt araya girmeyelim lütfen :p biz anlaşmamızı öyle yaptık ihaleye fesat karıştırmayalım :p :)