KARİKATÜR-LER

T

Tarihci19

Misafir
Sergerdan ' Alıntı:
Tarihçi fiilen ve kavlen öyle dua ediyorsun ki inşaallah o yeni kemere ihtiyaç kalmıyacak. :angel: Ama seneye inş açacagın yedek parça dükkanı için soruyorsan özelden firmanın adresini gönderebilirim ;D

fena olmaz, ama yedek parcayı araştırdım vazgectim. Şimdi bi filtre üreticisi firma var türkiyenin 3. firması onun istanbul distrübütörlüğünü alacağım inşallah, hele bu sene şu okul bitsin de..

molla_zehra

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
fena olmaz, ama yedek parcayı araştırdım vazgectim. Şimdi bi filtre üreticisi firma var türkiyenin 3. firması onun istanbul distrübütörlüğünü alacağım inşallah, hele bu sene şu okul bitsin de..
HAYDİ HAYIRLISI İNŞ.

FaKiR

Meþveret Bþk.
Tarihci ' Alıntı:
bence sen ogretmen olacakmissin gibime geliyor :)

Sergerdan

Well-known member
post91105814959la4za3.gif

post91091898528rl1gi3.gif

bizimpencere4367au1vf4mv9.gif

BİR İKİ ÜÇ KELİME ;D

T

Tarihci19

Misafir
karşı tarafa nasıl gecerim?

zaten karşı taraftasın..!

çok komik yahu laf aramızda karadenizliler kızmasın :)

Sergerdan

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
karşı tarafa nasıl gecerim?

zaten karşı taraftasın..!

çok komik yahu laf aramızda karadenizliler kızmasın :)
Hakkaten benden başka karadenizli yok mu forumda,hep Özge aşireti. :)
Lazlar burada toplanın sizinde sergerdan abiiz var,hayde da bakın horon bile çalacam forımda söz .)

hasret

Well-known member
Sergerdan ' Alıntı:
Hakkaten benden başka karadenizli yok mu forumda,hep Özge aşireti. :)
Lazlar burada toplanın sizinde sergerdan abiiz var,hayde da bakın horon bile çalacam forımda söz .)

sen lazmıydın abi, hadi ya:) saşırdım...

Sergerdan

Well-known member
Şualar ' Alıntı:
sen lazmıydın abi, hadi ya:) saşırdım...
ana-baba Gümüşhaneli,orda dogmadım ama olsun Gümüşhaneliyim kardeşim. :)
Şimdi efenim bizim orada Kelkit filan Erzincana yakın,bizim Torul ise Trabzona.Kuşburnumuz,pestilimiz,müteahitimiz,duvarcımız,fırıncımız meşhurdur. :angel: Tüm yaylacılara selamlar :)