nurunalanur
Well-known member
- herşey senin elinde... (ver gazı ver gazı ıııhhhh)
- öğrencilik yıllarım boyunca hep bööle bi karnemin olmasını istemişimdir
- esprileri güzel ama notlar ııh!
- 13 dersin 10'u zayıf arkadaşlarıyla geçimsiz ilköğretimi bitirebilmiş ama sizce ümit var mı?
- çok zeki ama yaramaz. ayrıca arkadaşlarını örgütleyip sınıfın düzenini bozuyor
- çocuğunuz çok çalışıyor ama salak
- ilk yardım sınavından 40 aldığı için, okulun futbol takımı kaptanının karnesinde beden eğitimi öğretmeninin yorumu: ailenle görüşmem lazım.bir de;sınav notu 46,edebiyat hocası: zekisin, sözel yeteneğin var ama çalışmıyosun. hiç yakıştı mı bu not sana?
hemen altında
sınav notu 100,
din hocası: o yakışmadıysa bu yakışır. memnunum ben devam etsin - şu güzel ortamı bozuyosun
- cenesini calistirdigi kadar derslerine calissa cok daha basarili olur
- derse karşı ilgisiz, yeterince çalışmıyor - matematik öğretmeni hiç de bile, benim dersime çok ilgili. matematikçi dikkat çekmeyi beceremediğinden diyordur- fizik öğretmeni gereksiz tarama yapıyor - resim öğretmeni hissederek solfej yapamıyor, elektrik alamıyorum - müzik öğretmeni bahçede 5 tur bile koşamıyor, o göbeğin erimesi lazım - beden eğitimi öğretmeni çok pasaklı bu velet, sıranın altına atıyor hep çöpleri. temizleyene kadar imanım gevriyor - osman efendi bize de 4.5 milyon borcu var halen - kantinci ali yeter ulan mundar ettiniz karneyi - öğrenci başarılarının devamını dilerim yiğenim - osman efendi
- gittiğin yol yol değil
- derste benden fazla konusmasan bir iki birşey ögrenirdin
- 13 yasinda hala besinci sinifta okuyan bir kiz arkadasa..
bence evlendirin siz bunu - cocugunuz pek eksik dusunuyor, destek vermezseniz okula odun gibi gidip gelecek yavrucak
- sınıfta çok sessiz, varlığı yokluğu belli değil. 15 gün okula gelmese kimsenin ruhu duymaz
- çok konuşkan ve aktif bir öğrenci. fakat sadece söz verildiğinde konuşmalı..
- tebrik ederim ancak biran önce sanal alemden reel aleme geçersen daha da çok başarılı olacağına inanıyorum!!
- zeki de değil çalışmıyo da, verin sanayiye kasları boşa gitmesin
- istese atom mühendisi bile olabilir ama çalışmıyor