Kendi çekimimizden resimler

Lebbeyk

Well-known member
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

sakaliserifku1.jpg

Peygamber Efendimiz (s.a.w) in 70 bohça içine sarılmış Sakalı Şerifi :( o cam muhafazanın dibine açılmış delikten kokusunu içime çeke çeke doyamadım..:( bu hafta mewlana ziyaretindeydim içerisindeki müzede sergileniyodu..çok güzeldi.. :(

ebrar172

Talebe

sakaliserifku1.jpg

Peygamber Efendimiz (s.a.w) in 70 bohça içine sarılmış Sakalı Şerifi :( o cam muhafazanın dibine açılmış delikten kokusunu içime çeke çeke doyamadım..:( bu hafta mewlana ziyaretindeydim içerisindeki müzede sergileniyodu..çok güzeldi.. :(

maaşallah Lebbeyk mübareğim...Rabbim bizede nasip etsin inşaallah..:(
ben sakalı şerifi hiç ziyaret edemedim...buradaki bir caimiye bir kere gelmiş haberimiz olmadı...:(

Tarihci

Marmara Tarih

e tabi ebrar, yarınki sınava bir gece önce çalışılır.. daha erkenden çalışacaksak neden universiteliyiz.. :p

mazi

Well-known member

anakkale206kw5.jpg

her cepheye yapılmış olan şehitlik anıtlarından birii...hepsinde şehitlerimizin isimleri var....ümmet bilincinin en büyük örneğidir ÇANAKKALE...trakyadan güneydogu anadoluya-egeden dogu anadoluya her ilimizin şehitleri isimve memleketleriylee birer birer yer almışş...beni etkileyen önemli detaylardan biride şu idi;ziyaretcilerin hemen hemen hepsi sanki bir yakınını arıyormuşcasınaa tüm şehitlerimizin anıtlardaki isimlerine bakıyordu...inanın orada "çanakkale ruhunu "-"maneviyatını" hissediyosunuz..:(:(