Kendi çekimimizden resimler

HAFIZ

Well-known member
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

Borçka barajı...
524.jpg

ebrar172

Talebe

ve uzun bir aradan sonra resim yüklüyorum..hadi Bismillah...

bugün bir yöre tanıtım proğramında o kadar çok künefe seyrettim ki..
dayanamadım ve hayatımda ilk defa künefe yaptım...yiyenler hayran oldu...bende beğendim...buyrun resmi...:) kenarını tırtıklayan birisi vardı kusura bakmayın...;)

bu arada lezzetli bir tatlıymış bu künefe...:dft012:

202.jpg

eskiden kerevizden nefret ederdim...hatta yemediğim tek sebzeydi diyebilirim..birde enginar yemezdim...fakat ben kendim pişirmeye başladığımdan beri en sevdiğim sebzelerden biri oldu...özel bir tarifimde var bu arada...;)

bu akşam yemeği için hazırladığım zeytinyağlı kereviz....birde balık yaptım...onun resmi yok unuttum çekmeyi eser kalmadı kendisinden..:024:

buyrun sofraya zeytinyağlı kereviz...afiyet olsun....:)

53.jpg

Yeltegiyan

Elfidam

kader.....üzülme ebrar elindekilere afiyet versin Allah..... :002::016: Tarihçi gayret ve tesellileriniz için ayrıca tebrikler:dft012:

:005::005::005:

ebrar172

Talebe

ve uzun bir aradan sonra resim yüklüyorum..hadi Bismillah...

bugün bir yöre tanıtım proğramında o kadar çok künefe seyrettim ki..
dayanamadım ve hayatımda ilk defa künefe yaptım...yiyenler hayran oldu...bende beğendim...buyrun resmi...:) kenarını tırtıklayan birisi vardı kusura bakmayın...;)

bu arada lezzetli bir tatlıymış bu künefe...:dft012:

202.jpg

eskiden kerevizden nefret ederdim...hatta yemediğim tek sebzeydi diyebilirim..birde enginar yemezdim...fakat ben kendim pişirmeye başladığımdan beri en sevdiğim sebzelerden biri oldu...özel bir tarifimde var bu arada...;)

bu akşam yemeği için hazırladığım zeytinyağlı kereviz....birde balık yaptım...onun resmi yok unuttum çekmeyi eser kalmadı kendisinden..:024:

buyrun sofraya zeytinyağlı kereviz...afiyet olsun....:)

53.jpg

mecburi güncelleme...Tarihci'ye katkılarından dolayı teşekkürler...:045:

ýþýkk

Well-known member

ellerine sağlık ebrar güzel görünüyor ama bu konuda çok deneyimim var muhteşem olur künefe hatayda yemeni tavsiye ederim birde ya da Gaziantep'e yolun düşerse bize uğra ben sana yaparım :dft003::dft003::dft003: